Duikreizen in Afrika

Een overzicht van al onze duikreizen in Afrika

Maps

Direct naar alle accommodaties

Duikreizen in Afrika

Afrika is vooral bekend vanwege de natuurpracht boven water. Maar langs de zuidelijke en oostelijk randen van Afrika kun je prachtige duiken maken. Duikreizen in Afrika variëren van combinatiereizen tot exclusieve duikbestemmingen. Van avontuurlijke (haaien)duiken tot duiken tussen koraalriffen.

Egypte

Het meest bekend is natuurlijk Egypte, naast een absolute top duikbestemming ook nog eens redelijk dichtbij. Keuze uit een groot aanbod hotels en liveaboards.

Duikreis Sudan

Sudan ligt net onder Egypte en vooral bekend vanwege Cousteau z’n Conshelf project en de mogelijkheid om met hamerhaaien te duiken.

Duikreizen in Afrika, Sudan

Kenia

Denk je aan Kenia, dan denk je in eerste instantie aan safari’s met wilde dieren, uitgestrekte savannes, Masai-krijgers en eindeloze, witte zandstranden. Maar ook als je gaat duiken in Kenia krijg je veel te zien: dolfijnen, veelzijdige riffen, wrakken en in het seizoen de reusachtige walvishaai.

Duikreizen in Afrika, Kenia, Pilli Pipa

Terug naar vorige pagina

Duikreis Tanzania

Duiken in Tanzania vinden vooral op de eilanden voor de kust plaats. Onder andere op Zanzibar en Mafia. Duikreizen in Afrika, zijn ook goed te combineren met safari’s.

Duikreis Mozambique

Mozambique is inmiddels bekend om zijn spectaculaire duiken. Geheel terecht wordt deze bestemming steeds vaker bezocht door liefhebbers van grote vis. Ondek het avontuur met duikreizen in Afrika, Mozambique met manta’s en walvishaaien!

Zuid Afrika

Duiken in Zuid-Afrika is spectaculair: kooiduiken met witte haaien, duiken zónder kooi mét tijgerhaaien, zandtijgerhaaien, stierhaaien, hamerhaaien en nog veel meer groot wild.

Duikreizen in Afrika

Seychellen

De rijkdom van de Indische Oceaan is goed te zien als je gaat duiken op de Seychellen. De grote granieten rotsen, die boven water zorgen voor de prachtige strandplaatjes, zijn onder water thuis aan een rijk rif leven.

Duikreizen in Afrika

MapsKies uw bestemming in Afrika

    Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Kenia_duiken_pilli_pipa_fire_fly_ocean_camp_lounge_dive3Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika, Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,

Naar top van pagina