Duikreizen Afrika

Duikreizen Afrika | Een overzicht van al onze duikreizen op het Afrikaanse continent

Reis samenstellen

Duikreizen Afrika

Afrika is vooral bekend vanwege de natuurpracht boven water. Maar langs de zuidelijke en oostelijk randen van Afrika kun je prachtige duiken maken. De meeste landen in Afrika bieden een goede van combinatie van duikreizen Afrika en een overdaad aan prachtige natuur en dieren. Van avontuurlijke (haaien)duiken zoals in Zuid-Afrika, tot duiken tussen koraalriffen en mooie macro zoals in Kenia en de grote scholen vis en enorme biodiversiteit van Kaapverdië.

Duiken Kaapverdië

De beste eilanden om te duiken op Kaapverdië zijn beslist Santo Antao en Sao Vicente. De 2 meest westelijke Barlavento eilanden zijn prachtig zowel onder als boven water, neem vooral de tijd voor het groene en rustige Santo Antao. EWDR biedt duiken met duikscholen die daar het duiken ontdekt en ontwikkeld hebben. Zij kennen als geen ander de mooiste duikstekken rondom het eiland.

Duikvakantie Egypte

Het meest bekend is natuurlijk een duikreis naar Egypte, naast een absolute top duikbestemming ook nog eens redelijk dichtbij. Keuze uit een select aanbod voor kleinschalige resorts met eigen duikcentrum en liveaboards met alle mogelijke routes.

Duikreizen in Afrika, Sudan

Duikreis Sudan

Sudan is het grootste land van Afrika en ligt onder Egypte waarbij je duikt in de Rode Zee. Vooral bekend vanwege Cousteau z’n Conshelf project, het Umbria Wrak en de mogelijkheid om met hamerhaaien te duiken. Liveaboards varen daar vanaf maart tot mei.

Duikreis Zanzibar en Mafia Island

Duiken Zanzibar en Mafia Island vinden vooral op de eilanden voor de kust plaats. Onder andere op Zanzibar en Mafia. Duikreizen Afrika, zijn ook goed te combineren met safari’s. EWDR biedt safari’s op maat aan in Kenia, Botswana, Tanzania en Zuid-Afrika.

Duikreizen in Afrika, Kenia, Pilli Pipa

Duikvakantie Kenia

Denk je aan Kenia, dan denk je in eerste instantie aan safari’s met wilde dieren, uitgestrekte savannes, Masai-krijgers en eindeloze, witte zandstranden. Maar ook als je gaat duiken in Kenia krijg je veel te zien: dolfijnen, veelzijdige riffen en een waar macroparadijs voor liefhebbers en onderwaterfotografen.

Duikreis Mozambique

Mozambique is inmiddels bekend om zijn spectaculaire duiken. Geheel terecht wordt deze bestemming steeds vaker bezocht door liefhebbers van grote vis. Ondek het avontuur met duikreizen in Afrika, Mozambique met manta’s en walvishaaien! En als je ook nog haaien wilt zien, steken we even de grens van Zuid-Afrika over waar we in Sodwana Bay en Durban perfecte duikcentra hebben om jouw duikreis naar Mozambique compleet te maken.

Duikreizen in Afrika

Duiken Zuid Afrika

Duiken Zuid-Afrika is spectaculair: tijgerhaaien, zandtijgerhaaien, stierhaaien, hamerhaaien en nog veel meer groot wild. EWDR stelt jouw duikreis van noord tot zuid op maat samen. Met safari in het Krugerpark of een ander safaripark. Gegarandeerd een belevenis.

Duikvakantie Seychellen

De rijkdom van de Indische Oceaan is goed te zien als je gaat duiken op de Seychellen. De grote granieten rotsen, die boven water zorgen voor de prachtige strandplaatjes, zijn onder water thuis aan een rijk rif leven. Het zijn gewoon mooie eilanden om te duiken. Honeymoon, duikreis op Mahé, Praslin, La Dique. EWDR regelt het!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

    Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika, Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,Duikreis in Afrika, Duikreizen Afrika, Duikreizen in Afrika, duikreizen, Afrika,