Groepsreizen

Groepsreizen | de beste duikreizen met een groep

Reis samenstellen

Groepsreizen | Duikreis met een groep

Duiken is fantastisch maar soms wil je die ervaring delen en dan is een groepsreis duiken de ideale oplossing. Een groepsreis is naast gezellig ook nog eens lekker gemakkelijk om te regelen omdat alles door Eigen Wijze DUIKreizen wordt georganiseerd. Ook kan het zijn dat je geen buddy hebt om mee te duiken, dan zijn groepsreizen duiken een uitkomst.

EWDR biedt verschillende soorten groepsreizen aan:

1) Kleinschalige groepsreizen duiken

Als je een mooie duikreis wilt met een paar andere Nederlandse en/of Belgische duikers? Zoek je tijdens een reis de gezelligheid van de groep op? Boek dan nu onze kleinschalige groepsreizen naar leuke, verrassende duikbestemmingen. Dit kan een liveaboard of resort zijn, ver weg of dichtbij, goedkoop of een aanslag op jouw vakantiebudget…  maar o-zo de moeite waard om daar eens te gaan duiken. Wij zorgen dat uiteraard alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Naar een Nederlandse duikschool in het buitenland, naar een bestemming waar je het prettig vindt om met meerdere personen naar toe te gaan, naar een duikplek waar je lekker kan kantduiken of een cursus kan gaan doen om je skills bij te spijkeren. De kleinschalige groepsreizen duiken van Eigen Wijze DUIKreizen bieden dan uitkomst.

2) Groepsreis met de duikvereniging of buddy’s

Wil je op pad met jouw duikbuddy’s of de duikvereniging? Zeg maar waar je naar toe wilt of welk budget er is en wij maken een mooie duikvakantie voor jullie. Met aantrekkelijke kortingen samen genieten van de duikvakantie. Egypte, Kaapverdië, Bali, liveaboard Malediven. Geen bestemming is ons te gek. EWDR regelt het graag goed voor jullie.

3) EWDR duiken & rondreizen en expedities

De EWDR Groepsreis is een duiktrip met een speciaal tintje. Net even een andere plek, een speciale duikdag, gezamenlijk diner inbegrepen, excursie en uiteraard onze EWDR reisbegeleiding.

4) Duikreizen met cursus

Altijd al wat meer van het leven onder water willen weten? Willen leren beter te fotograferen? EWDR biedt diverse groepsreizen duiken met een cursus of specialty in het Nederlands aan. Ook werkt EWDR samen met de Nederlandse Onderwatersport Bond om cursus reizen aan te bieden. Op deze reizen gaat een NOB-instructeur mee om de cursus op locatie in het buitenland te geven. Voorbeelden zijn: Onderwaterfotografie reis, wrakduik specialty en Onderwaterbiologie Wereldwijd specialty.

Geplande groepsreizen duiken

2019

23 – 30 augustus = VOL Duik bij onbekende eilanden op de Azoren
Liveaboard met Santa Maria Manuela naar Corvo, Faial en Flores
28 september – 5 oktober NOB Ledenreis wrakduik specialisatie. Helaas te weinig aanmeldingen, nieuwe datum wordt gepland.
13 – 17 oktober Witte haaien bij Guadalupe Island, Mexico
LAATSTE PLAATSEN BESCHIKBAAR
26 oktober – 2 november = VOL Kaapverdië groepsreis Duik op alle eilanden van Kaapverdie!
1-10 november Anilao Zeenaaktslakken & onderwaterfotografie
Cursusleider Peter H. van Bragt
2-9 november = VOL Dive & Marine Life Support – Tall ship edition 2019
Deze duikreis is geschikt voor (para)medische professionals én ervaren 3* CMAS, Divemaster/instructeurs met veel medische kennis en andere medische disciplines.  VOLGEBOEKT
31 oktober – 14 november

Met Arjan Gunnink als reisleider

1 week zeilen op de Nijl en 1 week duiken op de zuidelijke riffen van de Rode Zee. Nog 4 plaatsen beschikbaar. Stuur even een mail naar arjan@ewdr.com voor een uitgebreide beschrijving van deze unieke “vrinden”reis.

2020

13 – 22 maart 2020 NOB Lezersreis Utila
met NOB specialisatie Onderwaterbiologie Wereldwijd
door cursusleider Rob Kool
24 feb – 17 mar Antarctica en Falkland Islands – koud water expeditie
Met Arjan Gunnink
augustus Azoren met Santa Maria Manuela
najaar Onderwaterfotografie reis Kenia met Peter de Maagt. Evt. met safari verlenging dier- en landschapsfotografie
2021
15 -25 mei = alleen nog wachtlijst.

Reisleider Arjan Gunnink

Unieke Papua Nieuw Guinea reis aan boord van de MV Oceania. Alleen nog wachtlijst mogelijk
Meer informatie over EWDR groepsreizen mail naar info@ewdr.com

NOB Lezersreis Utila maart 2020

Direct reisadvies? Bel gerust 0546 - 454 040

Laat uw reis op maat samenstellen

Klik hier om uw accommodatie te kiezen