Groepsreizen

Groepsreizen | de beste duikreizen met een groep

Reis samenstellen

Groepsreizen | Duikreis met een groep

Duiken is fantastisch maar soms wil je die ervaring delen en dan is een groepsreis duiken de ideale oplossing. Een groepsreis is naast gezellig ook nog eens lekker gemakkelijk om te regelen omdat alles door Eigen Wijze DUIKreizen wordt georganiseerd. Soms gaan we vanuit EWDR zelf mee als begeleiding, als dat zo is wordt dat vermeld. In andere gevallen organiseren we een reis voor een groep klanten, meestal bestaande uit Nederlanders en Belgen, waar bij aangesloten kan worden. Deze is dan wel niet begeleid, maar je bent ook zeker niet alleen. Ideaal ook om bij aan te sluiten als je geen buddy hebt of het gewoon gezellig vindt met andere “lokale” duikers te duiken.

2023

22 Apr t/m 29 Apr Op de centrale extended route van de Malediven duik je met manta’s, walvishaaien, verpleegsterhaaien en meer. We hebben op de Princess Ulua van 22 apr t/m 29 apr al verschillende Nederlandse klanten aan boord. De reis is onbegeleid, maar mét andere klanten van EWDR.  Speciale aanbiedingsprijs voor deze data €1850,- p.p. (normaal vanaf €2100,- p.p.)
15 Jul t/m 25 Jul Cocos Eiland is één van de mooiste duikbestemmingen ter wereld. In juli gaat een grote groep (18) naar Cocos Eiland met de Cocos Island Aggressor. Wil je mee? Kan! Wij hebben de hele boot afgehuurd en er is nog plek voor 7 personen. Normaal kost deze trip rond de €6099,- p.p. maar speciaal voor deze data kunnen wij dit aanbieden voor €3995,- p.p.
5 Nov t/m 14 Nov Duiken in de ongerepte wateren van Papua Nieuw Guinea. Speciale groepsreis o.l.v. Arjan Gunnink.

Vertrek vanuit NL/BE rond 2/3 nov i.v.m. reistijd. Liveaboard trip op de MV Oceania van 5 t/m 14 nov. Route 1: WALINDI – Kimbe Bay – Witu Islands en/of Fathers Reefs – WALINDI.

Aansluitend, startend op 14 november een landprogramma in het teken van de inheemse stammen, rijke oorlogsgeschiedenis en bijzondere natuur.

Meer informatie over EWDR groepsreizen mail naar info@ewdr.com

 

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Klik hier om uw accommodatie te kiezen

Liveaboard: MV Oceania

Papoea Nieuw Guinea

Vanaf: € 5220,-

Boot

Liveaboard: MV Oceania

Groepsreis van 5 NOV t/m 14 NOV 2023!

  • De nieuwste en meest luxe liveaboard van het land!
  • Fantastische vaarroutes
  • Comfortabele kamers -> Queens & Twins
  • Geweldige kapitein, kok & crew

 

Meer informatie Offerte aanvragen