2Fish Resort Nusa Lembongan

Mola mola’s & manta’s

Reis samenstellen

2Fish Resort Nusa Lembongan

Nusa Lembongan - Bali, Indonesie

Vanaf: € 1144

Huisje Vliegreis inbegrepen
 • Mola mola’s en manta’s
 • Ten oosten van Sanur en Pandang Bai
 • Kleinschalig resort
 • Als enige op het eiland NITROX

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Two Fish Resort Nusa Lembongan

Het Two Fish Resort Nusa Lembongan is gelegen in het dorpje Jungutbatu, op 2 minuten lopen naar het strand waar de duikboten elke dag vertrekken. Een ideale stek om even te ontkomen aan de hectiek van Denpassar en Bali. Geen verkeer dus alleen voeten omhoog en relax. Met een maximum van 16 duikers is persoonlijke aandacht gegarandeerd, want bij aankomt op de duikboot liggen jouw duikmaterialen al klaar.

Accommodatie Two Fish Resort Nusa Lembongan

Het resort op Lembongan bestaat uit 10 villa’s, elk geschikt voor 2 personen. De superior kamers zijn voorzien van een en-suite badkamer, warm water en ventilator. Er zijn ook superior kamers met airconditioning tegen een toeslag te boeken. De villa’s liggen rondom het zwembad en de poolbar. Tevens is een restaurant aanwezig. In de naaste omgeving zijn ook een aantal lokale restaurants waar je Balinese en Westerse maaltijden kan bestellen.

Duiken Two Fish Resort Nusa Lembongan

Uiteraard is het mogelijk om meer of minder, namiddag duiken en nachtduiken te maken. En er worden ook dagtrips naar Tulamben en het Liberty Wreck gemaakt. De mola mola is een veel geziene gast rondom Nusa Lembongan. In de maanden juli t/m oktober wordt hij het meest gespot, voornamelijk bij duikstekken Crystal Bay en Blue Corner. Hier zie je ook adelaarsroggen, tonijn, snappers, jacks en haaien. De manta wordt het hele jaar door ten zuiden van Nusa Penida gezien door het vele plankton wat daar in het water zit. Dit zuidelijke deel van Nusa Penida is wild met vele kliffen tot wel 300 meter in zee.

De beste tijd voor deze duikstekken is november tot mei, wanneer de zee iets kalmer is. Meestal is het zicht 15 tot 25 meter. In juni tot oktober is het water iets kouder en raden we een 5mm pak aan. De meeste duikstekken zijn op 10 tot 20 minuten afstand met de boot te bereiken. Rondom Nusa Penisa, Nusa Lembongan en Nusa Ceningan zijn zo’n 15 duikstekken met een mix van hard en kleurrijk zacht koraal, critters van macro tot pelagische vissen en grote scholen vis. Als enige duikschool op Nusa Lembongan biedt 2Fish Lembongan Nitrox aan.

Combineer ook met de andere Two Fish Resorts bij Manado, Lembeh en Lombok!

 

10-daagse duikreis 2Fish Lembongan
vanaf € 1144 p.p.

 • Retourvlucht naar Denpasar, Bali
 • Transfer naar Sanur en boottransfer naar Nusa Lembongan
 • 7 Overnachtingen in 2-persoons superior kamer
 • Verblijf op basis van logies en ontbijt
 • Hele dag gratis koffie, thee en water
 • 6 duikdagen met 2 ochtendduiken per dag
 • Lunch op duikdagen

EWDR is een gespecialiseerd duikreisbureau. Daarom is bij ons vanzelfsprekend ALTIJD een duikpakket bij de prijs inbegrepen.

 

*De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen, stijgingen of veranderende wisselkoersen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen