Speyside Inn Resort

Speyside Inn Resort | kijkt uit op de oceaan

Reis samenstellen

Speyside Inn Resort

Speyside | Tobago

Vanaf: €

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Uitzicht op de oceaan
  • Eigen zwembad
  • Voor verschillende niveaus van duiken
  • Dichtbij Tobago Dive Experience

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Met een prachtig uitzicht op de oceaan ligt in de heuvels van Speyside het Speyside Inn Resort. Dit prachtige Nabucco resort biedt, naast een spectaculair uitzicht, een oase aan rust. Vooral duikers en vogelaars verblijven in deze accommodatie vanwege de gunstige ligging van zowel de duikshop als het regenwoud waar je de mooist vogels kan tegenkomen.

Speyside Inn Resort | Locatie

Het hotel ligt tussen de heuvels en bergen van Speyside in. De lokale duikshop ligt er vlakbij en er zijn tevens nog een paar restaurantjes in Speyside. Verwacht hier vooral geen drukte en veel toeristen. Er zijn een paar restaurants in Speyside en wat leuke winkeltjes. Vanuit het hotel kunnen er verschillende lokale excursies georganiseerd worden zoals vogels spotten, de jungle in en glass bottom boat tours. Wandelaars raden wij aan naar het naastliggende vissersdorpje Charlotteville te lopen, er wordt gezegd dat dit één van de meest romantische plekjes op Tobago is.

Speyside Inn Resort | Accommodatie

In totaal zijn er slechts 19 kamers in het hotel. Het zijn vrij simpele maar schone en comfortabele kamers. Je kunt kiezen uit een superior kamer met airconditioning, koelkast, kluis en balkon óf informeer naar één van de cottages of torenkamers. De cottages hebben een volledig uitgeruste keuken. Het hotel beschikt over een zwembad en het dichtstbijzijnde strand is zo’n 10 minuutjes verderop. Er is WiFi in het hotel aanwezig, qua bereik zit je sowieso bij de receptie en in het restaurant goed. S’ochtend geniet je van ontbijt à la carte én optioneel is het om ook in het on-site restaurant te lunchen en/of te dineren. Tip; de cocktails schijnen erg goed te zijn!

 

Speyside Inn Resort | Duiken

Op slechts een steenworp afstand ligt de duikschool Tobago Dive Experience. Tobago Dive Experience, gelegen in Speyside aan de noordoostkust van Tobago, biedt enkele van de beste duikmogelijkheden in het Caribisch gebied. Tobago Dive Experience is een full-service, vijfsterren PADI-faciliteit met dagelijks verschillende bootduiken.

Duiken aan de Speyside kant van Tobago is iets uitdagender in vergelijking tot Crown Point. Bij Speyside kan je nog wel eens te maken hebben met stroming. Maar als je in de baai van Speyside blijft is het juist erg rustig. Ga je er iets buiten, bijvoorbeeld naar Goat Island en Klein Tobago, verwacht dat dat je een stromingsduik gaat maken. Wat je tijdens je duiken zoal ziet? Nou mooie roggen, schildpadden en verpleegsterhaaien. Ook is er s’werelds grootste hersenkoraal, met een diameter van 5 meter en een hoogte van 3 meter!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen