Rondreis Maleisie 5 dagen

De wilde jungle van Maleisië

Reis samenstellen

Rondreis Maleisie 5 dagen

Sabah, Maleisie

Vanaf: € 799

Activiteit
  • De tropische wildernis van Borneo
  • Bezoek het Sepilok Orang Utan Centre
  • Wilde dieren spotten langs de Kinabatangan rivier
  • Neusapen, grotten & vleermuizen

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Rondreis Maleisie 5 dagen

Een korte rondreis door de jungle van Malesie. Ga op zoek naar neusapen en orang oetangs. Bezoek de grotten met vleermuizen en misschien zie de de grootste bloem van de wereld! Deze rondreis is een ideale verlenging na het duiken bij Sipadan Mabul.

Wil je een kortere of langere rondreis dan kunnen we dat uiteraard ook verzorgen. vraag ons naar de mogelijkheden!

Reisschema rondreis Malesie 5 dagen

Dag 1: Aankomst op de luchthaven van Sandakan. U wordt opgewacht door uw chauffeur die u naar het Sabah Hotel in Sandakan brengt. (B)

Dag 2: Transfer naar het Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centre voor een video show. Trek 10 minuten door het regenwoud lopend over houten planken om het voeren van de Orang Oetans te bewonderen. Dit is om 10.00 uur. Naar schatting een ongeveer 2 uur duurde reis over het land naar Sukau Rainforest Lodge. Laat in de middag is er een riviercruise met behulp van elektronische motorboot, op zoek naar een aantal van de 10 soorten primaten waaronder de Proboscis apen die ze zich vestigen op de boomtoppen langs de Kinabatangan rivier. Na terugkomst een solar verwarmde hete douche, diner bij kaarslicht en een diashow onder leiding van een natuurgids. (LD)

Dag 3: Wakker worden met het geluid van de gibbons en neushoornvogels. Om 06.00 uur ‘s ochtends een rivier cruise op de Kinabatangan rivier om meer vogels en wilde dieren te bekijken. We gaan verder naar het Kelenanap ox-bow meer voor een korte jungle wandeling (indien het weer het toelaat). Ervaar de wildernis van Borneo. U heeft de mogelijkheid om in ons Kinabatangan Wildlife Corridor Regeneration Programme (KWICORP) deel te nemen door het aanplanten van bomen op ons 64 hectare geadopteerd land. In de middag gaan we naar een andere rivier voor meer wilde dieren. Na het eten is het een optie om deel te nemen aan een nacht safari (tegen meerprijs) om nachtdieren, krokodillen en vogels te spotten. Overnachting in Sukau River Lodge. (BLD)

Dag 4:  Na het ontbijt vertrekken we naar Sandakan over land voor een korte tour door Sandakan stad, inclusief het Australische Oorlogs Monument. U bezoekt het observatie paviljoen, waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft op de stad. Daarna bezoekt u de centrale markt waar u allerlei lokale producten en etenswaren kunt proeven, zien en kopen. Na dit bezoek rijdt u naar de Chinese Tempel, gelegen op de heuvel. Op de terugweg nog een bezoek aan Sim sim, een wijk in Sandakan waar men in paalhuizen boven het water woont. U wordt daarna naar het Sahah Hotel gebracht voor de overnachting.

Dag 5: Afhankelijk van uw vlucht kunt u rustig uitchecken en ontbijten of zult u vroeg in de ochtend doorreizen naar uw volgende bestemming. Aanraders zijn Sipadan – Mabul, Kapalai en Lankayan. (O)

B = Breakfast (ontbijt) / L = Lunch / D = Dinner

Rondreis Maleisie 5 dagen

Sepilok, Sukau, Gomantong Caves & Danum Valley

5-daagse rondreis is inclusief|

  • Tours
  • Transfers
  • Maaltijden zoals omschreven
  • Accommodatie
  • Entreegelden
  • Engels sprekende gids.

Exclusief: binnenlandse vluchten, cameragelden, fooien en andere items die niet vermeld zijn.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen