Mimpi Indah Resort

Mimpi Indah Resort: Zacht koraal bij eco resort op Bangka

Reis samenstellen

Mimpi Indah Resort

Bangka, Indonesie

Vanaf: € 1675

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Kleinschalig resort op Bangka
  • 3e duik op het huisrif gratis
  • Ideale combinatie met Lembeh & Manado
  • Nederlands Resort

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Mimpi Indah Resort

Mimpi Indah resort is een klein en ecovriendelijk resort, gelegen op het prachtige eiland Bangka. Dit is een eiland net boven het noordelijkste puntje van Sulawesi. Het resort wordt gerund door Ulva en Owen die daar samen met hun 3 jonge dochters Ocean, Sky en River wonen.

Mimpi Indah Resort : bungalows

De bungalows zijn gelegen tussen de kokosnootbomen en hebben een eigen strand met huisrif. De sfeervolle traditionele bungalows zijn ruim opgezet en hebben een mooie veranda met uitzicht op zee. Verder zijn alle bungalows uitgerust met bedden in Europese maat (2,20 meter lang) en hebben ze een badkamer met douche (warm en koud water), wastafel en toilet.

In het restaurant kun je iedere dag weer genieten van authentieke Indonesische maaltijden met dagverse ingrediënten. Mimpi Indah betekent trouwens ‘mooie droom’ omdat de eigenaren op Banka hun mooiste droom beleven.

Mimpi Indah Resort : duiken

Het hele jaar door kan je er uitstekend duiken. De topperiode is wel maart tot en met november. In december is er wel wat regen maar dit is voornamelijk in de avond. In januari en februari regent het nagenoeg dagelijks, waarbij het in de ochtend begint met zon en het in de namiddag wat gaat betrekken en ‘s avonds begint te regenen.

Met een zicht van nog steeds 20 meter heeft de regen geen invloed op het duiken. En daarnaast kent het eiland nauwelijks golven en wind. Kortom, heerlijk duikweer. Als je trouwens in onze wintermaanden naar Sulawesi wilt gaan om te duiken is een combinatie met Bangka en Lembeh ideaal. Op Bunaken is er in die periode veel wind vanuit het westen dat voor veel golven kan zorgen.

Reissom 10-daagse duikreis Mimpi Indah vanaf € 1675,- per persoon

  • Retourvlucht Amsterdam – Manado, met bijvoorbeeld Singapore Airlines
  • Transfers
  • 8 dagen/7 nachten verblijf in 2-persoonsbungalow
  • Volpension (ontbijt, lunch, diner)
  • 12 duiken incl. fles/lood/lucht
  • 3e duik op huisrif gratis

*De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen, stijgingen of veranderende wisselkoersen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen