Duiken met Witte Haaien bij Guadalupe

Guadalupe Solmar V Liveaboard | Kooiduiken en witte haaien

Reis samenstellen

Duiken met Witte Haaien bij Guadalupe

Guadelupe Island | Mexico

Vanaf: € 3359,- per persoon

Boot
  • Witte haaien en kooiduiken
  • 5-daagse liveaboard trip

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Guadalupe Solmar V liveaboard

Met vertrek vanuit Cruiseport haven in Ensenada, Mexico biedt Guadalupe Island | Solmar V liveaboard kooiduiken aan sinds 2005. Guadalupe Solmar V liveaboard biedt een veilige omgeving voor de duikers om het grootste roofdier van de zee, de witte haai, te ontmoeten.

Guadalupe Island is gelegen in de Stille Oceaan op ongeveer 165 mijl ten westen van Ensenada, Mexico. Het is één van ‘s werelds beste locaties om de grote witte haai te bekijken en te fotograferen. Het zicht is meestal meer dan 30 meter en de watertemperatuur ca. 18 tot 20 graden. Het kooiduiken is het meest opwindende omdat je luchttoevoer gebruikt (hookah) in plaats van duikflessen. Dit avontuur is daardoor niet alleen voor duikers geschikt maar ook voor niet-duikers. Tevens zijn deze duikreizen naar Guadalupe Islands korter dan alle andere liveaboards.

Er wordt gebruik gemaakt van 2 4-persoonskooien met een eigen draaisysteem dat aan het zwemplatform haakt waardoor er op een gemakkelijke en veilige manier in en uit de kooien gegaan kan worden, zelfs bij slecht weer. Met slechts 20 passagiers en 3 kooien kan er elke uur de hele dag door 10 gasten in- en uitstappen.

Guadalupe Solmar V liveaboard | de trip

Het seizoen van de Guadalupe Solmar V liveaboard begint in augustus en loopt tot oktober. Het zijn 5-daagse duiktrips met 4 nachten aan boord en 3 dagen verantwoord kooiduiken.

Dag 1 Guadalupe Solmar V liveaboard

U wordt in de ochtend opgehaald bij het hotel in San Diego. Met een touringcar met airco gaat de 1,5 uur durende transfer trip vanuit San Diego naar Ensenada, Mexico. Het is een mooie rit langs de kust. Omstreeks het middaguur vertrekt de Guadalupe Solmar V liveaboard vanuit de Cruiseport marina in Ensenada naar Guadalupe Island.

dag 2 Guadalupe Solmar V liveaboard

De overtocht duurt 18 uur waarbij we de volgende ochtend vroeg bij Guadalupe Island arriveren. We beginnen bij aankomst meteen met het kooiduiken.

dag 3 en 4 Guadalupe Solmar V liveaboard

De hele dag door kooiduiken met aan het eind van de dag beginnen we aan de overtocht naar Ensenada.

dag 5 Guadalupe Solmar V liveaboard

Rondom het middaguur aankomst in de Cruiseport Marina in Ensenada. De touringcar staat klaar voor een rit retour naar San Diego. Het oversteken van de grens bij Tijuana kan wat tijd vergen daarom reserveren wij een hotel in San Diego voor deze nacht en retourvlucht de volgende dag.

Guadalupe Solmar V liveaboard heeft als enige boot de juiste vergunning om langs de kustlijn de Guadalupe pelsrobben en zeeolifanten te observeren.

 

5-daagse Guadalupe Solmar V liveaboard

van €3689,- per persoon

Inclusief

  • 4 nachten aan boord van Solmar V liveaboard
  • transfer San Diego – Ensenada
  • Verblijf obv volpension incl. consumpties
  • Duiken obv lucht, lood en fles
  • Alle havenbelastingen, benzinetoeslagen en park fees (€330,-)

Exclusief

  • vlucht
  • duikverzekering
  • Chamber Fee $15,- per trip

Guadalupe Solmar V liveaboard | de reis

EWDR regelt voor u de hotels in San Diego en de vluchten. Aangezien de Guadalupe Solmar V liveaboard een korte trip is, kunnen wij diverse verlengingsmogelijkheden aanbieden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Retourvlucht Amsterdam – San Diego prijsindicatie € 400,- per persoon. De vluchten hebben meestal een tussenstop in Londen.

Guadalupe Solmar V liveaboard

Guadalupe Solmar V liveaboard | de boot

De Guadalupe Solmar V liveaboard is een mooie en comfortabele boot met superior en standaard hutten. In totaal voor 20 personen. De superior hutten zijn gelegen in het midden van de boot en zijn iets groter dan de standaard hutten. De standaard hutten liggen meer voor in de boot. Alle hutten hebben airco. Er zijn 10 crewleden aan boord om u een prachtige trip te laten beleven.

Verblijf is op basis van volpension inclusief 3 maaltijden per dag. Consumpties inclusief frisdranken, bier en wijn tijdens het diner.

 

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen