Bintang Flores Hotel

Luxe hotel op Flores

Reis samenstellen

Bintang Flores Hotel

Komodo, Indonesie

Vanaf: € prijs op aanvraag

Huisje
  • Enige luxe hotel in Labuan Bajo
  • Prive strand
  • Eigen zwembad
  • Duiken bij Komodo

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Bintang Flores Hotel

Het Bintang Flores Hotel is een vijf verdiepingen tellend hotel dat gesitueerd is in een grote tropische tuin. Het Bintang Flores Hotel combineert lokale stijl en charme met moderne gemakken. Het hotel heeft een groot zwembad en prive-wit zandstrand en uitgebreide water-sportfaciliteiten.

Accommodatie Bintang Flores Hotel

Alle 59 luxe kamers zijn 32 vierkante meter (15 tweepersoonsbed en 44 twin bed), uitgerust met een king-size bed en twee aparte bedden, 21″ satelliet-tv, kluisje, koffie-en theefaciliteiten, mini-koelkast, telefoon en individuele airconditioning. Deluxe one-bedroom suites (2 suites) zijn 64 vierkante meter. Deze zijn gelegen op de 3e en 4e verdieping.

Het Bintang Flores Hotel biedt verder een goede orientaalse, internationale en indonesische keuken.

Duiken Bintang Flores Hotel

Lagona Divers is een internationale organisatie met duikcentra in Egypte, Kroatië en Indonesië. Het bedrijf, onder duits management, bestaat al 15 jaar. Ze bieden een uitstekende service en er zijn tot wel 5 duiken per dag mogelijk (inclusief nachtduik en vroege-ochtend-duik). Ook is het mogelijk om te duiken met Divine Diving. dit is een Nederlandse duikschool dat ook in Labuan Bajo gevestigd is.

Prijzen op aanvraag

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen