Aqua Tiki

Droomliveaboard Frans Polynesie

Reis samenstellen

Aqua Tiki

Frans Polynesie

Vanaf: € 2840

Boot
  • Luxe liveaboard
  • Mooie Tuamotu routes
  • 5 ruime hutten
  • Unieke ervaring

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Aqua Tiki

De Aqua Tiki  is een 18 meter lange catamaran van het type Eleuthera, met 5 passagiershutten:
– 2 dubbele cabines (leuk voor een huwelijksreis)
– 1 twin cabine (voor vrienden of individuele reizigers)
– 1 ruime VIP cabine
– 1 ‘schippershut’ voor de individuele reizigers, toegankelijk vanaf het dek.

Accommodatie Aqua Tiki

Elke hut aan boord van de Aqua Tiki beschikt over hifi-installatie, tv, video en privé-badkamer met warm en koud water.
De overige voorzieningen aan boord zijn gelijkwaardig aan die van een hotel: een grote eetkamer, een leeszaal, een zonnedek en een een bar. Er kan ook aan dek gegeten worden (overdekt) en gebarbequed. De bemanning bestaat uit 3 personen:een schipper, een duikinstructeur en een gastvrouw, verantwoordelijk voor de maaltijden en de service.

Uitrusting Aqua Tiki

De uitrusting bestaat o.a. uit een HD-TV met Blue Ray, een kleine bibliotheek, 800 liter watertank, ontzilter, generator met UPS, satteliet navigatie, radar en een Sarsat noodbaken. Aandrijving: 120 m² zeil, en twee 110 pk dieselmotoren. De Aqua Tiki II is speciaal ontworpen voor de Tuamotu. Een snelle Zodiac (90 pk) brengt je naar de duikstekken. De duikinstructeur is CMAS, FFESSM en Scubapro gecertificeerd. Er zijn twee duiken per dag en kunnen met 12 of 15 liter flessen, die op de boot weer gevuld worden. Vanwege de sterke stroming op plaatsen waar het meeste wordt gedoken is CMAS niveau 2 of PADI Advanced Open Water een vereiste.

Duiken Aqua Tiki

Tijdens de achtdaagse trip aan boord van de Aqua Tiki II bezoek je de mooiste duikplekken rondom Fakarava, Kauehi, Toau, Tahanea en Aratika. Tijdens deze cruise wordt er veel rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren. Naast het duiken worden er ook landactiviteiten georganiseerd, zoals een barbecue op het strand en een bezoek aan kleine dorpjes, zoals Tetamanu. Dit historische dorpje heeft zes (!) inwoners. Tevens is het een groot voordeel dat je aan boord op basis van volpension verblijft. Je hoeft verder nergens naar om te kijken. Elke hut beschikt over hifi-installatie, tv, video en privé-badkamer met warm en koud water.

Tijdens deze cruise kom je op alle mooie plekken die rond Fakarava liggen. Niet alleen Fakarava, maar ook een paar onbekende atollen waar je de riffen voor jezelf hebt. De hoeveelheid vis is onvoorstelbaar. De grote vissen zul je zelfs bijna elke duik tegenkomen: rifhaaien, verpleegsterhaaien, hamerhaaien en tijgerhaaien. Om nog maar niet te spreken van manta’s, grote scholen barracuda’s en tonijn, en álles wat het duiken zo onvergetelijk maakt.

Reissom 7-daagse reis met de Aquatiki II vanaf: € 2.840,-* pp

  • 7 dagen / 6 nachten aan boord op basis van volpension
  • Transfer van en naar de boot
  • 5 dagen duiken, 2 duiken per dag (inclusief fles/lucht/lood)
  • Inclusief vlucht Papeete naar Fakarava

*De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen, stijgingen of veranderende wisselkoersen. De vluchten zijn gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse.

*Deze prijs is exclusief internationale vlucht naar Papeete

Combineer een aantal Polynesische eilanden voor de ultieme ervaring! Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen