Coronavirus / Covid-19

Gepubliceerd op 16 maart 2020 in Nieuws

Coronavirus / Covid-19

Beste EWDR reiziger,

Alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus/COVID-19 zorgen voor veel onrust in de reiswereld en bij de reiziger. Klanten die nu met EWDR op reis zijn, klanten die op het punt staan te vertrekken en klanten die de komende tijd op reis (zouden) gaan.

Wij begrijpen uw zorgen omtrent uw reis. Wij volgen dan ook de laatste ontwikkelingen omtrent het virus op de voet en hebben een crisisteam samengesteld om al onze klanten zo goed mogelijk te kunnen informeren en helpen.

Wij zijn op dit moment druk bezig alle opties en mogelijkheden te bekijken voor degene die voor 1 mei a.s. met ons op reis gaan. Ook zijn we druk aan het werk voor degene die al op locatie zijn en assistentie nodig hebben. We brengen momenteel zo goed mogelijk in beeld wat mogelijk is en zullen uw vragen en verzoeken dan ook individueel beantwoorden zodra de benodigde informatie voorhanden is.

Om alles in goede banen te leiden en uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden is het ‘t beste om per e-mail contact met ons op te nemen. Hiervoor mailt u naar info@ewdr.com. Wij doen ons best om uw mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar, maar hebben wij onze openingstijden aan moeten passen. U kunt ons de komende periode bereiken van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 13.00 uur op het volgende nummer:

0546 454040

Elke dag zijn er nieuwe ontwikkelingen betreffende reis restricties en mogelijkheden. Op de site van IATA wordt dit per land bijgehouden (zeer actueel): https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm

Hartelijke groet,

Het hele team van EWDR

Terug naar blogoverzicht

Direct reisadvies? Bel gerust 0546 - 454 040

Laat uw reis op maat samenstellen