Leer duiken op Bonaire • DiveForce

Leer duiken of volg een vervolgopleiding o.l.v. ervaren duikinstructeurs van DiveForce Utrecht.

Reistijd
Februari
Kenmerken
Kantduiken
Prijs vanaf
10 dagen vanaf €2100,- p.p

Leer duiken op Bonaire in de winter van 2023/2024

In de winter is het volgen van een duikopleiding niet voor iedereen weggelegd. Vooral niet omdat het simpel weg te koud is om in de winter in de Nederlandse wateren te duiken. Maar, daar hebben ze bij DiveForce een oplossing voor… de Wintercursus: Leren duiken op Bonaire.

Standaard biedt DiveForce al de Open Water vakantiecursus aan. Je doet dan de theorie en de vijf zwembadduiken in Nederland. Met een verwijsformulier kan je dan op je vakantieadres met warm blauw water je brevet afronden bij een lokale PADI-duikschool. Bij EWDR faciliteren we dit graag.

Maar zou het niet nog leuker zijn als de instructeurs van DiveForce met je meereizen naar het blauwe warme water met mooie riffen en vissen op Bonaire om je duikopleidingen af te ronden?

Jaarlijks organiseert de Duikschool DiveForce i.s.m. met EWDR daarom de wintercursus: Leren duiken op Bonaire. Zo haal je in 9 dagen je PADI Open Water brevet, je PADI Advanced brevet en/of een aantal PADI Specialties naar keuze zoals bijvoorbeeld Nitrox, Navigatie en Diepduiken. Je stelt uiteraard zelf je eigen duikopleidingspakket samen.

We ronden alle voorbereidingen voor de opleidingen alvast in Nederland voor vertrek naar Bonaire af. Zo doe je de theorie en waar nodig de zwembadtrainingen eerst in Nederland. Op Bonaire doe je met ons de buitenduiken.

Samenvattend: Duikreis naar Bonaire voor 9 dagen van maandag 5 februari tot donderdag 14 februari 2024.

Aanmelden voor 1 november 2023

Afronden van diverse PADI-duikopleidingen naar keuze met DiveForce instructeurs:

Je stelt zelf je eigen duikopleidingspakket samen. Bij voldoende interesse kunnen we ook andere PADI-duikopleidingen en Specialty’s aanbieden. Zo word je snel opgeleid tot een ervaren duiker en we gidsen je langs de vele mooie duikstekken op Bonaire voor een onvergetelijke duikvakantie!

Alles wordt voor je georganiseerd en je krijgt op Bonaire dezelfde instructeurs waar je in Nederland bij DiveForce les van hebt gehad. De reis, logies, autohuur en huur duikmateriaal op Bonaire wordt verzorgd door EWDR. 

De duikreis vindt plaats van maandag 5 februari tot donderdag 14 februari. Indicatieprijs voor de gehele reis is € 2.100,- per persoon (vluchten, accommodatie, huur pick-up voor het duiken en onbeperkt lucht (Nitrox) en lood en de huur van je duikuitrusting). De tarieven voor de duikopleidingen zijn gelijk aan de tarieven van opleidingen die DiveForce in Nederland verzorgt.

We hebben plaats voor maximaal 10 cursisten per reis. Niet duikende reisgenoten of reisgenoten die hun PADI-brevetten al hebben tellen uiteraard niet mee voor de opleidingen en zijn van harte welkom mee te reizen voor de funduiken of om te snorkelen. Je moet je wel uiterlijk vóór 1 november 2023 aanmelden zodat we de boeking voor de hele groep in een keer kunnen regelen en we met dezelfde vlucht reizen.

Video afspelen

Gemiddelde Temperaturen

Wetsuit advies voor Bonaire

Een wetsuit van 3 mm wordt aanbevolen tussen juli & november. De overige maanden schommelt de water temperatuur tussen de 27/28 C. Voor de meeste duikers is dan een 3mm nog steeds voldoende, maar duik je veel of krijg je het snel koud dan zou je een 5mm kunnen overwegen. 

Interesse?

Vul het onderstaande formulier in en DiveForce neemt z.s.m. contact op om alle wensen door te spreken.

Duikreis Bonaire 2024 | Dive Force

Verstuur deze reis per e-mail

Wil je de details van deze reis bewaren of met iemand delen? Dat kan door de reis per e-mail te versturen. 

Waar mogen we de e-mail naartoe sturen?

Gerelateerde duikreizen

Wij zijn EWDR