Leer duiken op Bonaire • DiveForce

Leer duiken of volg een vervolgopleiding zoals je PADI Advanced op Bonaire o.l.v. ervaren duikinstructeurs van DiveForce Utrecht.

Reistijd
Februari
Kenmerken
Kantduiken
Prijs vanaf
10 dagen vanaf €2100,- p.p

Leer duiken op Bonaire!

Datum: 3 t/m 12 februari 2025
Plekken vrij:

Jaarlijks organiseert de Duikschool DiveForce i.s.m. met EWDR een duikvakantie naar Bonaire waar je kan leren duiken of een vervolgcursus kan volgen. Zo kun je je PADI Open Water brevet halen, je PADI Advanced brevet halen en/of een aantal PADI Specialties naar keuze zoals bijvoorbeeld Nitrox, Navigatie en Diepduiken volgen. Je stelt samen met DiveForce uiteraard zelf je eigen duikopleidingspakket samen.

De duikreis is geschikt voor alleenstaanden, stellen en vrienden die willen leren duiken en in Nederland al willen starten. 

Overdag ben je dan druk me duiklessen en funduiken. ’s Avonds bepaal je zelf of je alleen of met het eigen gezelschap doorbrengt of de anderen opzoekt. 

Je verblijft bij het Grand Windsock. In de ochtend worden jullie opgehaald door Susanne en Joost om flessen op te halen en na een uitgebreide briefing lekker te gaan duiken. Joost en Susanne kennen de mooiste duikstekken van het eiland en laten deze graag zien.

Alle voorbereidingen voor de opleidingen rond je alvast in Nederland af, voor vertrek naar Bonaire. Zo doe je de theorie al thuis en waar nodig de zwembadtrainingen eerst in Nederland. Op Bonaire doe je dan alleen nog de buitenduiken. Na het behalen van je brevet kun je vervolgens heerlijk duiken de rest van de vakantie! 

Alles wordt voor je georganiseerd en je krijgt op Bonaire dezelfde instructeurs waar je in Nederland bij DiveForce les van hebt gehad. De duikcursussen boek je bij DiveForce en benodigd duikmateriaal huur je van DiveForce. De reis, logies en autohuur op Bonaire wordt verzorgd door EWDR

De duikreis vindt plaats van maandag 4 februari tot woensdag 13 februari 2025.  Er is plek voor maximaal 8 personen. Aanmelden voor 1 november 2024.

Indicatieprijs voor de reis is € 2.100,- per persoon*.

Dit is inclusief:

  • Vluchten Amsterdam – Bonaire
  • Accommodatie (Grand Windsock)
  • Huur pick-up voor het duiken (o.b.v. 2 personen)
  • Onbeperkt lucht (Nitrox) en lood.

Hier komen dan nog wel de kosten voor de cursus bij & huur van je duikuitrusting. De tarieven voor de duikopleidingen zijn gelijk aan de tarieven van opleidingen die DiveForce in Nederland verzorgt.

 
* Exclusief $75,- Tourism Tax & $40,- Stinapa Marine Park Fee.
Video afspelen

Gemiddelde Temperaturen

Wetsuit advies voor Bonaire

Een wetsuit van 3 mm wordt aanbevolen tussen juli & november. De overige maanden schommelt de water temperatuur tussen de 27/28 C. Voor de meeste duikers is dan een 3mm nog steeds voldoende, maar duik je veel of krijg je het snel koud dan zou je een 5mm kunnen overwegen. 

Je verblijf tijdens je duikvakantie op Bonaire

Grand Windsock Bonaire

Grand Windsock Bonaire biedt een oase van ontspanning met luxe vakantievilla’s en appartementen (bijna) direct aan het strand. Bij Windsock vind je een prachtig groot zwembad, weelderige tropische tuinen, on-site duikshop én on-site restaurant.

Bij het eigen restaurant, Bloom, kun je genieten van heerlijke Franse bistrogerechten in combinatie met de ontspannen sfeer van tropisch Bonaire. Onder de palapa, omringd door weelderige groene planten en kleurrijke bloemen, waan je je in een luxueus paradijs. Het menu schittert in zijn eenvoud en topkwaliteit, zoals je zou verwachten van een goede bistro. Of het nu ontbijt, lunch of diner is, hier kun je ontspannen en jezelf verwennen.

Voor een drankje bij het zwembad ben je bij Windsock ook aan het juiste adres, met keuze uit heerlijke cocktails, koude rosé, verrukkelijke witte wijn en verfrissend bier, vergezeld van smakelijke snacks. 

Aan de overkant van de weg bevindt zich beachclub The Beach, direct aan het water en tegenover het resort. Hier kun je met je voeten in het zand en een cocktail in de hand ontspannen en genieten van prachtige zonsondergangen. Het is ook een geweldige plek voor lunch of diner.

Interesse?

Vul het onderstaande formulier in en DiveForce neemt z.s.m. contact op om alle wensen door te spreken.

Duikreis Bonaire 2025 | Dive Force

Verstuur deze reis per e-mail

Wil je de details van deze reis bewaren of met iemand delen? Dat kan door de reis per e-mail te versturen. 

Waar mogen we de e-mail naartoe sturen?

Gerelateerde duikreizen

Wij zijn EWDR

Afbeelding van Rianne, mede-eigenaar van EWDR