Lumba Lumba Resort Manado

Gezellig en kleinschalig

Reis samenstellen

Lumba Lumba Resort Manado

Manado, Sulawesi, Indonesie

Vanaf: € 1745

Huisje Vliegreis inbegrepen
 • Al jaren onze topper!
 • Nederlandse eigenaren
 • Uitstekende reviews op Tripadvisor
 • Huisrif met mandarijnvissen

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Lumba Lumba Resort

Al jaren is LumbaLumba onze verkooptopper in Manado. Door een combinatie van gezelligheid, prachtige duiken en een goede prijs/ kwaliteitsverhouding weten steeds meer duikers LumbaLumba te vinden.

Niet alleen wij vinden LumbaLumba een prima bestemming, op Zoover krijgt LumbaLumba een erg hoge score en op Tripadvisor scoort LumbaLumba zelfs als beste resort van Manado!

Lumba Lumba Manado

Lumba Lumba Diving is een klein en gemoedelijk resort. Het is gelegen op een heuvel met uitzicht op de vulkaan Bunaken. Ondanks de kleinschaligheid beschikt Lumba Lumba over een zwembad en een werkelijk prachtig aangelegde tuin van 3,5 hectare waar veel aandacht aan wordt geschonken.

Lumba Lumba Resort

Er zijn 4 vrijstaande chalets (Dolphin, Eagle Ray, Sea Horse, Turtle), elk voor maximaal twee gasten. Alle chalets zijn gelegen op een berghelling met spectaculair uitzicht. Alle cottages beschikken over eigen badkamer met vaste wastafel, douche en toilet. Tevens zijn de cottages uitgerust met airco of fan. ‘s Avonds kun je op de veranda vanuit je hangmat genieten van een spectaculaire zonsondergang.

Daarnaast is er een familiechalet met 3 kamers (Starfish, Mandarin en Sepia), welke ook individueel gebruikt kunnen worden. En er is een nieuw dubbel chalet met 2 kamers boven op de heuvel. Dit zijn grotere kamers (Frogfish en Napoleon) waar een 3e bed bijgeplaatst zou kunnen worden.

Het resort heeft een overheerlijke keuken, gezellige bar met restaurant en een infinity pool. Er is gratis Wifi in het hele resort.

Verblijf is op basis van logies en ontbijt. Ontbijt, lunch en diner is in het restaurant. Lunch is op de duikboot is inclusief tijdens duikdagen. Veelal worden er Aziatische gerechten bereid.

Het zwembad is gesitueerd op 40 meter boven zeeniveau. Gemaakt van natuursteen en heeft aan alle zijden een overloop (infinity). Het zwembad is 2,5 meter diep.

Duiken Lumba Lumba

Duiken bij Lumba Lumba betekent veilig duiken bij de fantastische koraalriffen van Bunaken N.P.. Lumba Lumba duikt in kleine groepjes en werkt met flexibele schema’s. Ze hebben aan de overkant van het resort (even de doorgaande weg oversteken) een privé pier met het duikcentrum. Er zijn professionele en goed getrainde duikgidsen in dienst die alles voor je verzorgen dus geen gesleep met jouw eigen duikmaterialen. Alles wordt voor je gespoeld en gedroogd.

Een duikdag begint meestal om 08.30 uur. Het varen naar de duikstek is ongeveer een half uur tot een uur. De duikboot is comfortabel en heeft meerdere zitplekken en een wc aan boord. Na de eerste duik staat de lunch klaar en wordt een 2e duik gemaakt met een interval van 1,5 uur. Tussen 14 en 15.00 uur vaart de boot weer richting het resort.

Voor degene die een derde duik wil maken wordt gekozen voor een duikstek dichter bij het resort. Deze duik kan ook om 17.00 uur een mandarijnvis duik zijn die ze op het huisrif hebben. Een nachtduik is ook mogelijk op het huisrif of een rif in de buurt.

 • Watertemperatuur is meestal 26 tot 30 graden
 • Zicht is 15 tot 35 meter
 • Stromingen zijn mild en soms sterk
 • Voor de beginnende duiker voldoende duikstekken
 • Reisperiode duiken Manado is het hele jaar door
 • Eind december tot eind februari meer wind en dan is het resort gesloten.

LumbaLumba Resort, Manado
vanaf € 1745 per persoon

 • Retourvlucht Amsterdam – Manado, met Singapore Airlines
 • Transfers Manado – resort
 • 8 dagen/7 nachten verblijf in een 2-persoonsbungalow (Sepia)
 • Verblijf obv logies en ontbijt
 • 10 duiken incl. fles/lood/lucht
 • Lunch tijdens duikdagen

 

EWDR is een gespecialiseerd duikreisbureau. Daarom is bij ons vanzelfsprekend ALTIJD een duikpakket bij de prijs inbegrepen.

 

* De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen