Rondreizen Indonesië

Verleng je duikreis

Rondreizen Indonesië

Eigenlijk is het zonde om alleen te gaan duiken in Indonesië. Veel van de bewoonde eilanden hebben een geheel eigen cultuur, geloof en planten- en dierenwereld. De eilanden verschillen in omvang van enorm groot, zoals Borneo, dat het op één na grootste eiland ter wereld is, tot piepkleine onbewoonde koraaleilandjes. ‘De Gordel van Smaragd’ strekt zich uit van het Aziatische vasteland naar het oosten en verdeelt de Koraal Zee in de Indonesische oceaan en de Stille Oceaan. Er zijn zes hoofdeilanden (Sumatra, Java, Bali, Borneo, Sulawesi en Irian Jaya) en dertig kleinere archipels.

Het landschap wordt getekend door een overweldigende diversiteit: ondoordringbare regenwouden, hoge bergketens, vulkanen en vruchtbare valleien wisselen elkaar af. Mede door deze diversiteit is Indonesië een vakantiebestemming die een ieder weet te boeien. De één met zijn cultuur, prachtige sawa’s en vulkanen, de ander met zijn schitterende stranden en heldere zee.

Verlenging van je duikreis in Indonesië

We hebben verschillende rondreizen om je duikvakantie in Indonesië te verlengen. Uiteraard kun je op Bali terecht maar ook minder bekende plekken zoals Torajaland in Sulawesi.

Van de droge Sunda eilanden tot de groene hooglanden in Sulawesi. Er is altijd een rondreis in Indonesië die aansluit bij jouw duikvakantie!

Bekijk hier het aanbod rondreizen in Indonesië

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Klik hier om uw accommodatie te kiezen