Ons team

Maak kennis met ons team

Arjan Gunnink

De drijvende kracht achter EWDR. Meer dan 30 jaar ervaring in het duiken en de reiswereld. Constant bezig om nieuwe en interessante locaties te vinden. Noem een plek op de wereld en hij is er wezen duiken. Kent nagenoeg alle accommodaties omdat hij er zelf is geweest. Een aantal keer op jaarbasis begeleidt hij ook groepsreizen en bijzondere expedities naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Zijn recente duikreizen: Groenland & IJsland, Antartica, Cocos, Fiji, Kaapverdie, Cyprus, Costa Rica, Oman, Tonga, Kamchatka, …, …. heb je nog even…? Expert op het gebied van verhalen vertellen.

EWDR_duikreizen_arjan-gunnink

Marloes Brinkhuis

Als de telefoon gaat, is er een grote kans dat onze enthousiaste Marloes deze opneemt. Met veel kennis van de bestemmingen en de daarbij behorende routes van de luchtvaartmaatschappijen, weet zij als geen ander je goed te adviseren over duiken in Micronesië en Frans Polynesië. Malediven, liveaboards, Filipijnen, Bonaire, Indonesië; ze heeft al vele duikstekken bezocht, zelfs in Nederland is ze een zeer actief duiker.

EWDR_duikreizen_marloes-brinkhuis

Esther Webbink

Al vanaf het begin een vaste kracht bij EWDR. Maakt offertes en reserveringen en verzorgt de complete administratie. Vouchers, tickets, betalingen aan luchtvaartmaatschappijen, hotels, duikscholen etc. Voor vragen over al deze zaken, kunt u bij haar terecht. Duikvakanties waar ze een kei in is: uw reizen voor duiken in de Malediven, Maleisië, Filipijnen, Cariben en Egypte.

EWDR_duikreizen_esther-webbink

Stage toerisme, marketing of multimedia

Zin in een stage als international travel consultant,  marketing & sales of multimedia, dan ben jij degene die wij zoeken. Stuur jouw CV met korte motivatie naar info@ewdr.com.

Terug naar vorige pagina

DuikVaker_duiken_Eigen_Wijze_duikreizen_team

Eigen Wijze DUIKteam Duikvaker 2014
v.l.n.r. Marloes, Tessa, Arjan en Herma

Tessa Castelijns

Met haar ervaring in het toerisme en de sportieve insteek van het beleven van een vakantie, tovert zij de mooiste duikrondreizen uit haar hoge hoed. Met combinaties van duiken en cultuur, safari of jungletocht voelt zij zich als een vis in het water. Alleen maar op het strand zitten, is voor haar geen optie. Naast de verkoop, houdt zij zich ook bezig met marketing- en productmanagement. Oman, Kaapverdië, Komodo, Sulawesi, Noord- en zuid Amerika en Afrika zijn duikvakanties waar zij u graag meer over vertelt.

EWDR_duikreizen_Tessa-Castelijns

Sanne Gunnink

Duiken heeft ze uiteraard met de paplepel ingegoten gekregen en ze is dan ook op vele bestemmingen geweest. Ze weet van aanpakken dus die offerte of bevestiging heb je binnen no-time in jouw mailbox. Malediven, Kenia, Zuid-Afrika, Fiji en ook Midden-Amerika. Je maakt haar de kop niet zo snel gek.

Jonathan van Dijk

Niet weg te slaan bij EWDR. Na vele afscheidstournees door Nederland, kan hij het toch niet laten en blijft altijd verbonden met EWDR. Vanuit zijn satteliet-vestiging in St. Petersburg ondersteunt hij ons in drukke tijden met offertes en de website terwijl hij de rest van zijn dagen rondjes rijdt in zijn oude Volga 24 om toeristen mooie verhalen over Rusland te vertellen. Wil je een keer naar Rusland, neem dan eens contact op met Jonathan: www.wowrussiatours.com

Naar top van pagina