Ons team

Maak kennis met het EWDR team

Sebastiaan op’t Hof

Sebastiaan is EWDR binnen gestapt vanuit zijn grote passie voor duiken. Zijn mooiste duik ooit? Op Bunaken, Indonesië. Daar belandde hij te midden van duizenden trigger fish. Maar ook duiken in Mexico en Egypte vond Sebastiaan prachtig. Zijn volgende reis? Samen met zijn broer naar de Galapagos Eilanden! Tot die tijd maakt Sebastiaan ook graag een duikje in Zeeland. Sebastiaan werkt full-time bij EWDR en de kans is groot dat als je ons belt je Sebastiaan aan de telefoon krijgt!

Arjan Gunnink

De misschien wel meest bereisde duiker van Nederland. Meer dan 30 jaar ervaring in het duiken en de reiswereld. Constant bezig om nieuwe en interessante locaties te vinden. Noem een plek op de wereld en hij is er wezen duiken. Kent nagenoeg alle accommodaties omdat hij er zelf is geweest. Een aantal keer op jaarbasis begeleidt hij ook groepsreizen en bijzondere expedities naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Zijn recente duikreizen: GroenlandAntartica, Cocos, Fiji, Kaapverdie, Costa Rica, Oman, Tonga, Kamchatka, …, …. heb je nog even…?

EWDR_duikreizen_arjan-gunnink

Tara Grunder

Tara werkt part-time bij Eigen Wijze Duikreizen. Ze studeert momenteel nog aan de Universiteit van Amsterdam. Hier heeft ze in 2021 haar Bachelor Geneeskunde behaald en deze zomer begint ze met haar Master Geneeskunde. Wanneer ze afgestudeerd is zullen wij hoogstwaarschijnlijk afscheid moeten nemen van Tara. Gelukkig heeft ze geen korte studie gekozen, dus we kunnen nog even vooruit. Bij EWDR houdt Tara zich bezig met een aantal administratieve zaken achter de schermen én stelt ze offertes op in ons nieuwe systeem. Ondanks dat ze nog erg jong is, heeft Tara al behoorlijk wat van de wereld gezien, zo is ze in Australië geweest en ook binnen Europa heeft ze al veel landen bezocht zoals Frankrijk, Portugal, Griekenland, Hongarije, Italië, Kroatië én Spanje.

Rianne Poessé

Voor Eigen Wijze DuikReizen reist Rianne de hele wereld af. Op zoek naar nieuwe bestemmingen én het herontdekken van vergeten bestemmingen. De reizen worden vast gelegd op video en zijn te bekijken op ons YouTube kanaal. Ideaal als je eens wat meer wil zien dan foto’s en een reisbeschrijving. Waar Rianne allemaal al heeft gedoken? Jamaica, Dominicaanse Republiek, Zanzibar, Bonaire, Spanje, Costa-Rica, Hawaii, Egypte, Cuba, Thailand, Brazilië, Indonesië, Mozambique, Zuid-Afrika, Papoea-Nieuw-Guinea, Solomon Eilanden, Sint Maarten, Saba, St. Kitts & Australië.

Robbert op’t Hof

Robbert op’t Hof is net als zijn broer fanatiek duiker. O.a. grotduiken in Mexico vindt Robbert prachtig. In 2022 bezocht Rob de Galapagos waar hij de meest fantastische duiken heeft gemaakt met o.a. walvishaaien, hamerhaaien en noem maar op. Bekijk zijn filmpje op YouTube. Recent is Rob terug uit Bonaire waar hij 10 dagen lekker veel heeft gedoken op de verschillende kantduikstekken van het eiland. Vraag hem vooral naar deze bestemmingen, hij weet er alles van!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen