Ons team

Maak kennis met het EWDR team

Sebastiaan op’t Hof

Sebastiaan is EWDR binnen gestapt vanuit zijn grote passie voor duiken. Zijn mooiste duik ooit? Op Bunaken, Indonesië. Daar belandde hij te midden van duizenden trigger fish. Maar ook duiken in Mexico en Egypte vond Sebastiaan prachtig. Zijn volgende reis? Samen met zijn broer naar de Galapagos Eilanden! Tot die tijd maakt Sebastiaan ook graag een duikje in Zeeland. Sebastiaan werkt full-time bij EWDR en de kans is groot dat als je ons belt je Sebastiaan aan de telefoon krijgt!

 

Arjan Gunnink

De misschien wel meest bereisde duiker van Nederland. Meer dan 30 jaar ervaring in het duiken en de reiswereld. Constant bezig om nieuwe en interessante locaties te vinden. Noem een plek op de wereld en hij is er wezen duiken. Kent nagenoeg alle accommodaties omdat hij er zelf is geweest. Een aantal keer op jaarbasis begeleidt hij ook groepsreizen en bijzondere expedities naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Zijn recente duikreizen: GroenlandAntartica, Cocos, Fiji, Kaapverdie, Costa Rica, Oman, Tonga, Kamchatka, …, …. heb je nog even…?

EWDR_duikreizen_arjan-gunnink

 

 

 

Rianne Poessé

Voor Eigen Wijze DuikReizen reist Rianne de hele wereld af. Op zoek naar nieuwe bestemmingen én het herontdekken van vergeten bestemmingen. De reizen worden vast gelegd op video en zijn te bekijken op ons YouTube kanaal. Ideaal als je eens wat meer wil zien dan foto’s en een reisbeschrijving. Waar Rianne allemaal al heeft gedoken? Jamaica, Dominicaanse Republiek, Zanzibar, Bonaire, Spanje, Costa-Rica, Hawaii, Egypte, Cuba, Thailand, Brazilië, Indonesië, Mozambique, Zuid-Afrika, Papoea-Nieuw-Guinea, Solomon Eilanden, Sint Maarten, Saba, St. Kitts & Australië.

Robbert op’t Hof

Nu nog vooral actief achter de schermen, maar in de toekomst ook een speler binnen EWDR is Robbert op’t Hof. Net als zijn broer fanatiek duiker. O.a. grotduiken vind Robbert prachtig.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen