Ons team

Maak kennis met het EWDR team

Arjan Gunnink

De drijvende kracht achter EWDR. Meer dan 30 jaar ervaring in het duiken en de reiswereld. Constant bezig om nieuwe en interessante locaties te vinden. Noem een plek op de wereld en hij is er wezen duiken. Kent nagenoeg alle accommodaties omdat hij er zelf is geweest. Een aantal keer op jaarbasis begeleidt hij ook groepsreizen en bijzondere expedities naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Zijn recente duikreizen: GroenlandAntartica, Cocos, Fiji, Kaapverdie, Costa Rica, Oman, Tonga, Kamchatka, …, …. heb je nog even…? Expert op het gebied van verhalen vertellen.

EWDR_duikreizen_arjan-gunnink

Marloes Brinkhuis

Als de telefoon gaat, is er een grote kans dat onze enthousiaste Marloes deze opneemt. Met veel kennis van de bestemmingen en de daarbij behorende routes van de luchtvaartmaatschappijen, weet zij als geen ander je goed te adviseren over duiken in Micronesië en Frans Polynesië. Malediven, liveaboards, Filipijnen, Bonaire, Indonesië; ze heeft al vele duikstekken bezocht, zelfs in Nederland is ze een zeer actief duiker.

EWDR_duikreizen_marloes-brinkhuis

Mara Gunnink

Mara Gunnink is de dochter van Arjan Gunnink. Ze is actief in de frontoffice van het bedrijf en houdt zich vooral bezig met het opstellen van offertes en het maken van reserveringen. Ook de volledige ticketing is in goede handen bij Mara. Duiken is haar met de paplepel ingegoten en ze weet vooral veel van de Malediven, Egypte en Sri Lanka, daar heeft ze zelf namelijk al vaak gedoken!

 

Esther Webbink

Al vanaf het begin een vaste kracht bij EWDR. Maakt offertes en reserveringen en verzorgt de complete administratie. Vouchers, tickets, betalingen aan luchtvaartmaatschappijen, hotels, duikscholen etc. Voor vragen over al deze zaken, kunt u bij haar terecht. Duikvakanties waar ze een kei in is: uw reizen voor duiken in de Malediven, Maleisië, Filipijnen, Cariben en Egypte.

EWDR_duikreizen_esther-webbink

Muriël Damaschek

Sinds maart 2019 enthousiast en leergierig aan het werk bij EWDR. Begeleidt u graag met op maat gemaakte reizen naar Azië én is daarnaast thuis op het gebied van Egypte. Naast het maken van offertes is ze ook een helpende hand in de boekhouding en houdt ze zich bezig met het voorbereiden en plannen van nieuwe reisprojecten.

Rianne Poessé

Voor Eigen Wijze DuikReizen reist Rianne de hele wereld af. Op zoek naar nieuwe bestemmingen én het herontdekken van vergeten bestemmingen. De reizen worden vast gelegd op video en zijn te bekijken op ons YouTube kanaal. Ideaal als je eens wat meer wil zien dan foto’s en een reisbeschrijving. Waar Rianne allemaal al heeft gedoken? Jamaica, Dominicaanse Republiek, Zanzibar, Bonaire, Spanje, Costa-Rica, Hawaii, Egypte, Cuba, Thailand, Brazilië, Indonesië, Mozambique, Zuid-Afrika, Papoea-Nieuw-Guinea, Solomon Eilanden, Sint Maarten, Saba, St. Kitts & Australië.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen