Ons team

Maak kennis met het EWDR team

Arjan Gunnink

De drijvende kracht achter EWDR. Meer dan 30 jaar ervaring in het duiken en de reiswereld. Constant bezig om nieuwe en interessante locaties te vinden. Noem een plek op de wereld en hij is er wezen duiken. Kent nagenoeg alle accommodaties omdat hij er zelf is geweest. Een aantal keer op jaarbasis begeleidt hij ook groepsreizen en bijzondere expedities naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Zijn recente duikreizen: GroenlandAntartica, Cocos, Fiji, Kaapverdie, Costa Rica, Oman, Tonga, Kamchatka, …, …. heb je nog even…? Expert op het gebied van verhalen vertellen.

EWDR_duikreizen_arjan-gunnink

Marloes Brinkhuis

Als de telefoon gaat, is er een grote kans dat onze enthousiaste Marloes deze opneemt. Met veel kennis van de bestemmingen en de daarbij behorende routes van de luchtvaartmaatschappijen, weet zij als geen ander je goed te adviseren over duiken in Micronesië en Frans Polynesië. Malediven, liveaboards, Filipijnen, Bonaire, Indonesië; ze heeft al vele duikstekken bezocht, zelfs in Nederland is ze een zeer actief duiker.

EWDR_duikreizen_marloes-brinkhuis

Esther Webbink

Al vanaf het begin een vaste kracht bij EWDR. Maakt offertes en reserveringen en verzorgt de complete administratie. Vouchers, tickets, betalingen aan luchtvaartmaatschappijen, hotels, duikscholen etc. Voor vragen over al deze zaken, kunt u bij haar terecht. Duikvakanties waar ze een kei in is: uw reizen voor duiken in de Malediven, Maleisië, Filipijnen, Cariben en Egypte.

EWDR_duikreizen_esther-webbink

Stage en afstuderen

Vaak lonken de grote bedrijven binnen de toeristische branche. En toch… zou je er eens over na moeten denken wat een stage of afstudeerplek bij een kleine gespecialiseerde touroperator voor jou kan betekenen. Allereerst is het handig om te weten dat je zelf niet hoeft te kunnen duiken. We hebben liever een portie doorzettingsvermogen, een sportieve instelling en geïnteresseerd in de wereldkaart. Gewoon een klik waardoor jij begrijpt dat onze klanten een actieve invulling hebben van hun welverdiende vakantie.

Ons team van reisspecialisten is van alle markten thuis. Telefonisch advies geven over de meest uiteenlopende duikbestemmingen, administratieve werkzaamheden zoals het maken van reserveringen met wereldwijde agenten, reisbescheiden, boeken van tickets etc. Calculeren, de meest uitgebreide reisvoorstellen uitwerken, deelnemen aan beurzen en onze eigen evenementen, samenstellen van een marketingplan, advertenties opstellen, alle socials bijhouden. Of wat dacht je van productmanagement, content schrijven voor blogs en vlogs, het toevoegen van nieuwe producten aan de website, optimaliseren van SEO en SEA. Zowel voor MBO als HBO biedt EWDR een passende stage of afstudeerperiode. Laat ons jouw ideeën weten, want van initiatieven houden wij wel. In overleg is bijna alles mogelijk. Stuur jouw CV met korte motivatie naar info@ewdr.com dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Direct reisadvies? Bel gerust 0546 - 454 040

Laat uw reis op maat samenstellen