Malediven december 2015

Gepubliceerd op 10 februari 2016 in Verhalen

Malediven december 2015

Een droom die wij als duikers ook koesterden om daar een keer te mogen duiken. Je zou daar zo veel moois kunnen zien in 50 tinten blauw. Een mooie aanbieding van EWDR zorgde ervoor dat wij die mooie reis boekte.

In december 2015 gingen wij aan boord bij de Emperor Voyager met een stralend blauwe lucht en 30 graden. Het eerste wat ons opviel was de vriendelijkheid van het personeel, behulpzaam en je hartelijk welkom heten. De boot was goed verzorgd en schoon, hetzelfde ging op voor de kamers. Een zeer ruime badkamer, een goed werkende airco en een meer dan prima bed!

In groepjes werden de gasten aan boord gebracht en het was een gek gevoel, alsof we speciaal waren uitgekozen om deze reis met zijn allen te beleven. Een enorm goede klik tussen iedereen, we hebben de hele week zoveel lol gehad met mooie verhalen, spelletjes en uitstapjes dat na terugkomst het voelde als een gemis elkaar niet te kunnen zien. Gelukkig is daar social media en hebben wij nog contact met elkaar.

  • Boot goed: check
  • Personeel vriendelijk: check
  • Te gekke groep: check

Dan blijven er nog een aantal zaken over. Ik ben gek op lekker eten en kon gelukkig mijn hart ophalen aan boord. Er was voor ieder wat wils, lokaal of Europees, pizza, patat of een heerlijk rijstgerecht. Het smaakte prima.

Terug naar blogoverzicht

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen