Overzicht

Longjer… watte…?

Longjer… watte…?

Gepubliceerd op 24 september 2017 in Verhalen.

Waar zijn we nu weer beland?

De duikers worden nog even apart genomen om de automaten in elkaar te zetten en genoeg gewicht aan de gordels te doen. Het begint zo langzamerhand te tintelen. Het avontuur staat vlak voor de deur.

Lees meer

duiken Kenia

Karibu Kenia

Gepubliceerd op 22 november 2016 in Verhalen.

Op bezoek bij Pilli Pipa – Fire Fly Ocean Camp

Een hobbelige ‘dust road’ tussen de palmbomen door, de geur van zeewind komt dichterbij, kleurige doeken wapperend in de kraampjes langs de weg, daken gemaakt van bananenbladeren en met z’n vieren op een brommertje past prima.

Karibu! Welkom, welkom in Kenia.

Lees meer

Ik skip de duiken op Cyprus

Gepubliceerd op 15 juli 2016 in Verhalen.

Ik lig er wakker van. De duiken in Noord Cyprus zijn voor Middellandse Zee begrippen erg leuk. Ik zou nog veel meer duiken moeten maken om te begrijpen waarom ik jullie naar Noord Cyprus moet sturen. En toch besluit ik om vandaag niet te duiken.

Lees meer

Het is zover… op naar Nusa Penida

Het is zover… op naar Nusa Penida

Gepubliceerd op 10 juni 2016 in Verhalen.

Ik kijk eens goed in zijn oog, de verticale pupil die zijn gele oog in tweeën splijt vangt mijn blik, dit is de koele blik van een predator, een jager… ik ben onder de indruk.

Lees meer

Bali’s glorie

Gepubliceerd op 3 juni 2016 in Verhalen.

Al sprak niemand het nog hardop uit. In elkaars ogen lazen we de hoop dat het mooie, grandioze, kleurrijke, grootse Bali zich nog in al haar glorie zou laten zien…

Lees meer

Sharkaholic Expedition

In zee met de top van de voedselketen: shark cage diving in Zuid Afrika

Gepubliceerd op 31 mei 2016 in Verhalen.

Oog in oog met de top van de voedselketen: shark cage diving in Gansbaai, Zuid Afrika. Een perfecte aanvulling aan je duikvakantie, en net op een andere manier dan we gewend zijn. Na een ochtend op zee te hebben gespendeerd om walvissen te spotten, kregen we na instructies we het startsein om aan boord te gaan voor een avontuurlijke duik met witte haaien. Klaar voor een middag op zee in Gansbaai, part II.

Lees meer

Oudere berichten >

Naar top van pagina