Liveaboard

De beste manier om de meeste duiken te maken

Duiken met een liveaboard

Waarom zou je een boord van een liveaboard moet gaan om te gaan duiken? Een liveaboard is de beste manier om de meeste duiken tijdens je duikvakantie te maken. Daarnaast duik je op plekken die vaak allen bereikbaar zijn met een liveaboard.

Maximaal duiken met een liveaboard

Met een Liveaboard haal je het maximale uit je duikvakantie. Maak je vanuit een resort vaak maximaal 2 duiken per dag, tijdens een liveaboard kan dat oplopen tot wel 5 duiken!

Meer duiken en meer zien met een liveaboard

Comfortabel duiken met een liveaboard

Ten opzichte van duiken vanuit een resort heeft een liveaboard het grote voordeel dat je geen tijd kwijt bent aan een lange transfer naar de duikgebieden. Een liveaboard vaart immers een route langs de duikgebieden. Een kort ritje met de dinghy is genoeg.

Aan boord van de liveaboard is het comfortabel duiken. Voor alles wordt gezorgd, het verblijf is op basis van volpension en soms zelfs all inclusive. Duikers beschikken aan boord over een speciaal ingericht duikdek, met niet alleen uitrusting maar uitgebreide faciliteiten zoals spoelbakken en oplaadmogelijkheden voor apparatuur. Er is een ruime keuze aan liveaboard. Van een 3* schip met een scherpe prijs tot ultieme luxe en ruimte.
Voor de prijs

 

De tijd tussen de duiken breng je door met andere enthousiaste duikers waardoor een liveaboard trip vaak uitmond in levenslange duikvriendschappen

Naar afgelegen plekken met een liveaboard

Sommige fantastische duikbestemmingen zijn alleen te bereiken met een liveaboard. Denk aan de ‘Ring of Fire’ met onder andere de Galapagos, Cocos Eiland en Socorro. Alle haaien en spectaculaire duiken zou je niet kunnen maken zonder een liveaboard. Ook afgelegen maar spectaculaire koraalriffen in Indonesie, Micronesie of Fiji zou je niet kunnen beduiken zonder een liveaboard.

Wil je maximaal duiken, dan is duiken met een liveaboard de juiste keuze!

Bekijk hieronder een selectie uit ons aanbod liveaboards

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen