Leren duiken

Ontdek een nieuwe wereld!

3 redenen om nu te gaan leren duiken

Je hangt onder water en het voelt of je zweeft. Aan de ene kant zie je een zee van blauw en een school vissen. Aan de andere kant wervelt het van de vis op een koraalrif. Je hoort alleen je eigen ademhaling en je voelt een bijzondere mix van rust en actie. Wil je dit ook? Ga dan leren duiken!

1.Leren duiken is makkelijker dan je denkt

Voordat je kunt genieten van het spectaculaire onderwaterleven zul je eerst moeten leren duiken. Gelukkig is leren duiken makkelijker dan je denkt. Normaal duurt een duikcursus 4 dagen. In die cursus leer je niet alleen de theorie, je bent vooral met de praktijk bezig.

Eerst oefenen in het zwembad en daarna in zee. Je leert er je drijfvermogen onder controle krijgen, een aantal veiligheidsoefeningen en onder water signalen. Na een aantal tests krijg je je certificaat en mag je overal ter wereld duiken. het onderwater avontuur kan beginnen!

De cursus is erop gericht om je veilig en vertrouwd te laten duiken.

2.Leren duiken kan bijna overal

Op bijna alle bestemmingen waar gedoken wordt kun je leren duiken. Sommige bestemmingen zijn beter geschikt als andere. Zo kun je beter een bestemming uitkiezen waar de omstandigheden om te leren duiken makkelijk zijn. Denk aan water met goed zicht, weinig stroming en weinig golfslag.
Uiteraard is ook de duikschool en de duikinstructeur van belang. Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijk.
Bonaire, Egypte en Indonesië zijn ideale bestemmingen om te leren duiken.

 

3. Leren duiken laat je een nieuwe wereld zien

Onder water is alles anders. De kleuren, de beleving, het geluid en zelfs het zicht. Een intense en prachtige ervaring. Je kunt van alles zien onder water. Natuurlijk de koraalriffen, de vissen, zowel groot en klein. Maar je kunt ook duiken op wrakken met haaien of met dolfijnen. Leer duiken en ervaar het zelf!

Kijk hier op welke bestemmingen je kunt leren duiken!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Klik hier om uw accommodatie te kiezen