Duiken Moorea

Ruig eiland, turquoise lagune & citroenhaaien!

Maps

Direct naar alle accommodaties

Moorea

Moorea is het zustereiland van Tahiti en een land van legenden. De schoonheid van Cook’s Bay, omgeven door scherpe kliffen heeft een enorme aantrekkingskracht gehad op artiesten, filosofen en schrijvers. De zeer grillig gevormde bergen rijzen uit het niets omhoog. De stranden zijn prachtig, de kleur van de zee tref je alleen in de Stille Zuidzee aan: turquoise.

Duiken Moorea met haaien

Het duiken is in dit deel van de Stille Oceaan een spannende en onvergetelijke ervaring. De unieke en interessante onderwaterwereld staat daar garant voor. Tijdens de duiken ontmoet je veel grote vis als barracuda’s, murenen, tonijnen en roggen. De attractie van Moorea zijn de haaien. Zwartpunthaaien, grijze haaien en soms 4,5 meter lange citroenhaaien. Van juli tot oktober komen bultrugwalvissen bij Moorea kalven.

Bij Moorea worden vaak voedersessies gehouden. Dit betekent dat je in Moorea kunt duiken met grote citroenhaaien!

Terug naar vorige pagina

Zodra je aan boord gaat en je achterom kijkt zie je de grillige rotsen achter je verdwijnen. Waarschijnlijk begeleiden dolfijnen je tijdens de boottocht naar de duikstek. De boottocht naar de duikstek duurt maar 10 minuten want in duiken in Moorea is altijd dichtbij. Zodra je van de boot af het water in gaat begint gelijk het avontuur en word je onder water begroet door rifhaaien.

In juli tot oktober heb je grote kans op het zien van bultruggen die naar Frans Polynesië komen om te kalven.

Frans_Polynesie_duiken_Moorea_bultrug

Kortom, genoeg reden om te gaan duiken in Frans Polynesië!

 

  Micronesie_duiken_palau_yap_truk_fish_fins_liveaboard_rog_6814Egypte_duiken_safara_huisrif_koraal_veel_makrelenEgypte_duiken_liveaboard_rode_zee_emperor_divers_blue_planet_A_Mulder_6Micronesie_duiken_palau_yap_truk_fish_fins_liveaboard_Large fanMicronesie_duiken_palau_yap_truk_fish_fins_liveaboard_PAL 104Micronesie_duiken_palau_yap_truk_fish_fins_liveaboard_P097

Kies hier uw accommodatie

Huisje

Hibiscus Hotel Moorea

Moorea, Frans Polynesie

 • Rating
 • Rating
 • Rating
 • Rating
 • Rating
 • Verlenging van je duikvakantie
 • Ruig eiland met turquoise lagune
 • Kleinschalig
 • Veel excursiemogelijkheden

Vanaf: € 215

Meer informatie Reis samenstellen
Naar top van pagina