Duiken Micronesie

Haaien, manta’s en wrakken in 1 topbestemming!

Reis samenstellen Bekijk alle accommodaties

Duiken Micronesie Micronesie_duiken_palau_yap_truk_fish_fins_liveaboard_PAL 104

Micronesië is de verzamelnaam van ruim 2.000 kleine tropische eilandjes, verspreid over duizenden kilometers in de grote oceaan tussen Japan en Nieuw Guinea. De afstand van de ene kant naar de andere kant is ruim 2.000 kilometer. Micronesië is geen land, maar de verzamelnaam van meerdere eilandgroepen. Voor duikers zijn er 3 eilanden in Micronesie interessant: Palau, Yap en Truk.

  • Grotduiken
  • Manta’s
  • Wrakduiken
  • Ideale omstandigheden

Micro en ‘maar 3 eilanden interessant voor duikers’. Dit geeft een verkeerd beeld, want Micronesie is geweldig voor duikers! Al is het alleen maar om de 70 schepen en 400 vliegtuigen die op de bodem liggen..
Precies, lees dus snel meer!

Lees meer

 

Mega veel in Micronesië!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

    Micronesie_duiken_palau_yap_truk_fish_fins_liveaboard_P097 Micronesie_duiken_palau_yap_truk_fish_fins_liveaboard_Seaplane palau Micronesie_duiken_palau_yap_truk_fish_fins_liveaboard_Blue Corner PalauMozambique_duiken_tofo_scuba_Manta-von-unten Micronesie_duiken_palau_yap_truk_fish_fins_liveaboard_Large fan Micronesie_duiken_palau_yap_truk_fish_fins_liveaboard_PAL 104 Micronesie_duiken_palau_yap_truk_fish_fins_liveaboard_barracuda Micronesie_duiken_palau_yap_truk_fish_fins_liveaboard_Soft_coral

Klik hier om uw accommodatie te kiezen