Duikreizen in Oceanië

Overzicht van ons aanbod duikreizen in Oceanië

Maps

Direct naar alle accommodaties

Duikreizen in Oceanië

Oceanië, de grootste oceaan op onze aarde. Thuis van duizenden kleine eilandjes die bijna gemaakt zijn om te duiken. Hieronder ons aanbod voor duikreizen in Oceanië.

Micronesië

Micronesië is de verzamelnaam van ruim 2.000 kleine tropische eilandjes, verspreid over duizenden kilometers in de grote oceaan tussen Japan en Nieuw Guinea. Voor duikers, met interesse voor duikreizen in Oceanië, hebben wij drie eilanden in Micronesië uitgelicht: Palau, Yap en Truk.

Duikreizen in Oceanië

Frans Polynesië

Wil je een duikreis naar Frans Polynesië maken dan zit je midden in de actie. Duiken met haaien, duiken met grote scholen vis, duiken met dolfijnen, eigenlijk alles waar je ooit van gedroomd heb kom je hier tegen! Het avontuur komt je tegemoet!

Duikreizen in Oceanië

Terug naar vorige pagina

Papua Nieuw Guinea

Papua New Guinea is in van de beste bestemmingen om te duiken. Papua Nieuw Guinea ligt in de zogenaamde ‘coral triangle’, het gebied met de meeste biodiversiteit ter wereld. Zo kun je in Papua Nieuw Guinea duiken op 2 keer zo veel soorten als de Rode Zee en 5 keer meer dan het Caribisch gebied!

Fiji

Fiji is zo’n typische tropische bestemming waar alle dingen aan kloppen. Wuivende palmbomen, witte stranden, een diepblauwe zee en heel veel kleurrijk koraal.

Duikreizen in Oceanië

Australië

Voor de ervaren duikliefhebbers, maar ook voor beginnelingen: Australië is het land bij uitstek om te genieten van de wondere onderwaterwereld. Australië staat voor velen synoniem aan het Great Barrier Reef.

Vraag hier je offerte aan voor een van de duikreizen in Oceanië.

MapsKies uw bestemming in Oceanië

Naar top van pagina