Duikreizen in Noord en Zuid-Amerika

Een overzicht van ons aanbod duikreizen in Noord en Zuid-Amerika

Maps

Direct naar alle accommodaties

Duikreizen in Noord en Zuid-Amerika

De beide Amerikaanse continenten bieden de duiker prachtige mogelijkheden. Van ruige en spectaculaire duiken aan de Pacifische zijde tot relaxte duiken in het warme Caribische water. Bekijk hier een overzicht van al onze duikreizen in Noord en Zuid-Amerika.

Duiken Bonaire

Een van de redenen waarom mensen keer op keer terugkeren naar Bonaire om te duiken is omdat het gewoon een gezellig en leuk eiland is! Je loopt zo vanaf de kant het water in om te gaan duiken. Dus de beste duikreizen naar Bonaire bestaan uit een resort met huurauto en onbeperkt kant duiken.

Duiken Curaçao

Curaçao is misschien wel het gezelligste eiland van de Cariben. Dit in combinatie met prachtige duiken maakt Curaçao tot een ideale duikvakantie bestemming!

Duiken Mexico

Mexico is het land dat bekend staat als heerlijk vakantieland met prachtige witte zandstranden, heerlijk eten en een rijke cultuur. Maar Mexico heeft nog veel meer te bieden en in het bijzonder onder water. Cenotes en Cozumel aan de Caraïbische kant. Een liveaboard of resort bij Soccoro en Guadaloupe aan de Pacifische kant. Ga duiken in Mexico en ontdek het zelf!

Duiken Belize

Duiken in Belize is een interessante duikreis. Het land is gezegend met het op een na grootste koraalrif ter wereld en een prachtig binnenland! Belize wordt dan ook gerekend tot de betere duikbestemmingen van de Cariben. Daarnaast zijn er walvishaaien bij Placencia, prive-eilanden vlakbij The Blue Hole en een prachtige jungle in Belize.

Duiken Galapagos

Door de combinatie van verschillende warm- en koud water stromen kun je bij de Galapagos duiken in een unieke onderwaterwereld. Koraalriffen zul je niet aantreffen, wel wemelt het van allerlei leven tussen de grote basaltblokken. Het voedselrijke water trekt enorm veel vis aan en dat trekt op weer jagers aan; haaien in overvloed!

Duiken Costa Rica

Ervaar de rijke kust van Costa Rica aan de Pacifische kant van het land. Met in het noorden Guanacaste en het zuiden Caño Island. Dit is al een beleving op zich. Maar als je Costa Rica echt goed wilt doen, is een liveaboard naar Cocos Island het ultieme duikgevoel.

 

Terug naar vorige pagina

Duiken Honduras

Je gaat natuurlijk naar Honduras om te duiken en duiken bij Honduras doe je vooral langs de Caribische kust. Een aanrader van Honduras is duiken bij de Bay Islands in het Caribische rif met de eilandjes Utila, Roatan, Guanaja en Cayas Cochinos. Wil je bij de mooiste eilanden van Honduras duiken dan is een liveaboard de beste optie. Anders is een mooi resort op Roatan een uitstekende keuze.

Duiken St. Eustatius

Duiken bij St. Eustatius (Statia) betekent maagdelijke riffen, wrakken, pinnacles en steile wanden. De duiken rondom St. Eustatius worden gedaan in een beschermd marine park waar het onderwater leven er gezond bij ligt.

Duiken Saba

Saba, door de lokale bevolking ook wel the Unspoiled Queen genoemd, is een eilandgebied en het kleinste bewoonde eiland van de Nederlandse Antillen. Ga heerlijk ongestoord duiken op Saba.

Duiken Bahama’s

De Bahama’s zijn een eilandengroep vlak onder Florida en daardoor makkelijk bereikbaar. Dit is het gebied waar de piratenverhalen geboren zijn. Duiken doe je bij de Bahama’s met haaien en wrakken! Een waanzinnige belevenis op een liveaboard of in een resort op een eiland.

Duikreizen in Noord en Zuid-Amerika

Duiken Turcs & Caicos

Wie kent het land Turcs & Caicos? In Nederland bijna niemand en toch zou je hier naar toe moeten om te je verbazen over de super geweldige duiken die je bij Turcs & Caicos kunt maken.

Vraag nu een offerte aan voor duikreizen in Noord en Zuid-Amerika.

 

MapsKies uw bestemming in Noord en Zuid-Amerika

Naar top van pagina