Duikreizen in Europa

Lekker dichtbij: duikreizen in Europa

Maps

Direct naar alle accommodaties

Duikreizen in Europa

Duikreizen in Europa, dat betekent duiken dicht bij huis. Je hoeft niet ver te reizen om bijzondere duiken te maken. EWDR onderscheidt zich door het aanbieden van bijzondere ver weg bestemmingen. Vandaar dat wij binnen Europa geen duikreizen verder aanbieden, behalve de Azoren en de Noordpool.

Noordpool

De Arctic duikexpedities nemen u mee naar de onontdekte gebieden van Spitsbergen, Groenland, Noord-Noorwegen en Lofoten. Een ware belevenis in de wildernis van de ijsbergen, ijsberen, kreeften, zeesterren, mosselen, walrussen, walvissen en de zeldzame Groenlandse walvis.

Duiken in Europa: Noordpool

De Azoren

Wil je blauwe haaien, makohaaien en scholen mobula’s zien dan hoef je niet meer de halve wereld over te vliegen. Aan de rand van Europa liggen de Azoren waar al dat moois op je ligt te wachten!

MapsKies uw bestemming in Europa

    Azoren_duiken_Pico_CW_Azores_Horta_Sao_Miguel_Princess_Alice_decentlineTurkije_duiken_Kas_Diving_hotel_resort_maki_kruik_duikerTurkije_duiken_Kas_Diving_hotel_resort_maki_schildpad Azoren_duiken_Pico_CW_Azores_Horta_Sao_Miguel_Princess_Alice_shark_expedition_Peter Azoren_duiken_Pico_CW_Azores_Horta_Sao_Miguel_Princess_Alice_Faial

Naar top van pagina