Duikreizen in Azië

Een overzicht van onze duikreizen in Azië

Maps

Direct naar alle accommodaties

Duikreizen in Azië

Azië is een van de beste continenten om te gaan duiken. Van duiken in Oman, Thailand, Filipijnen, Sri Lanka, Malediven tot Indonesië, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Duiken Indonesië

Door de ligging van Indonesië, midden op de evenaar, is het water er tropisch warm en is de verscheidenheid in soorten koraal en vis een van de grootste ter wereld. Duikreizen naar Indonesië zijn er in overvloed, laat ons jou adviseren. Wil je duiken op Raja Ampat, duiken in Komodo, duiken op Bali, duiken in Sulawesi, Borneo, Lombok, Ambon, Banda Eilanden. Wij bieden talloze resorts en liveaboards aan voor jouw ideale duikreis naar Indonesië.

Als je gaat duiken in Indonesië ben je er dus ook zeker van dat je veel vis gaat zien, veel soorten en gaat duiken onder de ideale omstandigheden!

Duiken Filipijnen

Wil je koraalriffen vol met kleurige vis? Wil je walvishaaien en voshaaien zien? Duiken op de eilanden van de Visayas? Of het macroparadijs Anilao? Wil je betaalbare combinatie mogelijkheden op een tropische bestemming? Dan is duiken op de Filipijnen een uiterst plezierig bestemming voor je duikreis.

Terug naar vorige pagina

Duiken Malediven

Wie de naam Malediven hoort, ziet gelijk de witte stranden en het azuurblauwe water voor zich. Ga duiken op de Malediven vanaf een liveaboard of vanuit een duikresort.

Duiken Sri Lanka

Een duikreis op de Malediven kun je heel gemakkelijk combineren met een rondreis op Sri Lanka, een van de mooiste eilanden van Azië. Ook biedt EWDR een duikrondreis en liveaboard in Sri Lanka aan. Nieuwsgierig naar duiken in Sri Lanka?

Duiken Maleisië

Maleisië is een bijzonder en zeer toegankelijk duikparadijs. Het is een van de weinige bestemmingen waar je grote vis en macro prima kunt combineren, en is daarom niet voor niks een van de topbestemmingen in de duikwereld. Duiken bij Sipadan moet je gedaan hebben. Bekijk nu de EWDR duikreizen: duiken in Maleisië.

Duiken Thailand

De meest interessante duikgebieden van Thailand vind je in de Andaman Zee. In deze zee, gelegen tussen de Andaman (India) Eilanden en het vaste land van Thailand vind je Koh Lanta, Phi Phi en natuurlijk de wereldberoemde Similan Eilanden. Combineer een liveaboard met een verblijf in een resort in Thailand. Bekijk de scherp geprijsde duikreizen in Thailand.

Duikreizen in AziëDuiken Oman

Ons aanbod aan duikreizen naar Oman is de grootste en de beste. Ga duiken in Musandam bij Dibba en Khasab, bij Daymaniats ten noorden van Muscat en de Hallaniyat eilanden in het zuiden bij Salalah. Liveaboard, traditionele dhow cruises, luxe resorts, goede duikscholen, prachtige duik rondreizen. Duiken in Oman is fantastisch!

Vraag nu jouw offerte aan voor duikreizen in Azië.

MapsKies uw bestemming in Azië

Naar top van pagina