Duiken Dahab

Duiken Dahab: relaxt en goedkoop kantduiken

Maps

Direct naar alle accommodaties

Op zoek naar een kleinschalige duikbestemming met uitstekende riffen niet al te ver weg? Je kunt dan gaan duiken in Egypte, Dahab de duikbestemming die je zoekt!

Duiken Dahab: relaxed en dichtbij

Duiken Dahab: duikspullen ophalen bij het duikcentrum. Je laten brengen naar een van de vele duikstekken rond Dahab. Vanaf de kant loop je zo het water in. Zodra je begint met duiken dan begint het rif al. Veel en kleurrijk koraal. Allerlei verschillende soorten vissen. Daar een murene en verderop zwemt een schildpad langs. Anemonen wuiven zachtjes in de deining. Voor je strekt zich een impostante muur van koraal en leven uit. Achter je het eindeloze en diepe blauw. Lekker duiken in Dahab in ideale omstandigheden.

Als je gaat duiken in Dahab kun je meteen ook de een duik maken bij een wereldberoemde duikplek; de Blue Hole.

 Combineer duiken in Dahab met een 4-daagse liveaboard Ras Mohammed en Straits of Tiran

Leren duiken in Dahab

Dahab is ook de perfecte plek om te leren duiken. Voor de beginnende duiker zijn de omstandigheden ideaal. Er is weinig stroming en goed zicht waardoor je des te meer kunt genieten van het duiken. Na een paar zwembadduiken ervaar je de sensatie van het ‘echte’ duiken tussen de vissen en het koraal.

Wil je een gezellige plek om te duiken op niet te lange afstand van Nederland dan is Dahab de ideale bestemming.

Terug naar vorige pagina

Sfeervol Egyptisch dorpje

Dahab is een klein dorpje in de Sinaï woestijn en is anders dan alle andere strandbestemmingen in Egypte. Hier geen grote hotels of all inclusive resorts maar kleine en gemoedelijke hotels die allemaal op loopafstand van de boulevard zitten. ’s Avonds eet je in een van de vele gezellige restaurantjes vers gebakken vis of ga je gezellig aan de waterpijp. Met op de achtergrond de ruige bergen van de Sinaï woestijn maakt het Dahab tot een prachtig plaatje.

Duiken Dahab, duikreis dahab, duiken egypte, duikvakantie dahab, duikreizen dahab, dahab

Type duik

  duikreis dahab, duiken egypte, duikvakantie dahab, duikreizen dahab, dahab duikreis dahab, duiken egypte, duikvakantie dahab, duikreizen dahab, dahab duikreis dahab, duiken egypte, duikvakantie dahab, duikreizen dahab, dahab Duiken Dahab, duikreis dahab, duiken egypte, duikvakantie dahab, duikreizen dahab, dahab Duiken Dahab, duikreis dahab, duiken egypte, duikvakantie dahab, duikreizen dahab, dahab Duiken Dahab, duikreis dahab, duiken egypte, duikvakantie dahab, duikreizen dahab, dahab Duiken Dahab, duikreis dahab, duiken egypte, duikvakantie dahab, duikreizen dahab, dahab 1

Kies hier uw accommodatie

Huisje

Nesima Resort Dahab

Dahab, Egypte

 • Rating
 • Rating
 • Rating
 • Rating
 • Rating
 • Tijdelijk niet in ons aanbod!
 • Gezellig & betaalbaar
 • Duiken bij de Blue Hole
 • Leer duiken in Dahab

Vanaf: € 381

Meer informatie Reis samenstellen
Naar top van pagina