Blogs en vlogs

Informatie voor NL/BE betreft reizen naar Bonaire

Gepubliceerd op 7 december 2020 in Nieuws.

Kralendijk, 7 december
door; Rianne Poesse

Beste duikers, op dit moment ben ik aan het genieten op Bonaire en ik merk dat er enorm veel interesse is naar een duikreis naar hier… MAAR….. zowel mensen uit Nederland als zeker België weten door alle regels, berichten, tegenstrijdigheden en… ga zo maar door niet meer wat nu wel een niet kan. Daarom probeer ik hier even redelijk beknopt, met bronvermelding de laatste stand van zaken te geven.

Lees meer

World’s first Point Wild divers – Elephant Island, Antarctica

Gepubliceerd op 29 augustus 2020 in Nieuws.

In February this year, a group of Antarctic explorers boarded the m/v Hondius in Usuhaia, Oceanwide’s newest and most advanced Expedition ship. They left a world completely in tact, a world that was very well functioning, a world where the Corona virus wasn’t a big deal yet. A world that now feels a life time ago.

Lees meer

Duikreizen naar Bonaire & Covid-19

Gepubliceerd op 4 juli 2020 in Nieuws.

Sinds deze week Bonaire op code geel is gekomen krijgen wij enthousiaste reisaanvragen van duikers die weer graag naar het eiland toe willen gaan. Maar. Er zijn ook veel vragen, want je reist niet zo “makkelijk” naar Bonaire toe op dit moment als naar bijvoorbeeld de Canarische Eilanden.

Lees meer

Paaseieren actie!

Gepubliceerd op 11 april 2020 in Nieuws.

Wij hebben op onze website 9 paaseieren verstopt. Vind jij ze allemaal? Dan maak je kans op een EWDR verjaardagskalender!

Lees meer

Op Safari in Kenia

Gepubliceerd op 11 april 2020 in Verhalen.

Op safari in Kenia

Als je dan toch in Kenia bent mag een safari absoluut niet ontbreken, vinden wij. Na vele “oeh’s”, “ah’s”, wat prachtig en hoe gaaf, waren wij verkocht en kunnen wij inmiddels onze mond niet meer houden over hoe geweldig het was!

 

Lees meer

Duiken in Kenia

Gepubliceerd op 22 januari 2020 in Verhalen.

Duiken is waarschijnlijk niet je eerste gedachte aan Kenia, ook niet bij ons. Maar wat is Kenia prachtig, vele soorten nudibranch in het Wasinikanaal en het betoverende Kisite Nationaal Marinepark. Kenia is zeker een bestemming die op je lijstje moet komen te staan!

Lees meer

Nijlcruise met een Dahabiya zeilboot

Gepubliceerd op 31 december 2019 in Nieuws.

Vanuit een grijzig Nederland in herfstkleuren kijk ik met weemoed terug op de unieke Nijlcruise die wij, de ‘Vriendengroep van Arjan’, begin november hebben gemaakt met een Dahabiya zeilboot. Ik neem je graag mee in deze DROOMReis. Waan je terug in de tijd. Met deze rivierschepen zeilden archeologen en avonturiers over de Nijl. De naam Dahabiya komt van het woord Dahab, goud. De Dahabiya is uitgerust met twee grote Latijnzeilen en bieden de romantiek van vroeger met het comfort van tegenwoordig.

Lees meer

Soraya & Jeffry gaan duiken op Zanzibar

Gepubliceerd op 4 december 2019 in Reistips.

Onze eerste gedachte bij Zanzibar was luxe resorts, witte stranden en helder blauw water. Maar wij kwamen er achter dat Zanzibar absoluut véél meer te bieden heeft dan dat! Zanzibar is eiland gelegen in de Indische oceaan voor de kust van Tanzania en nabij Kenia en dus uitstekend te combineren/verlengen met bijvoorbeeld een safari.

Lees meer

Oudere berichten >