Two Fish Resort Bunaken

Voordelig en gezellig resort op Bunaken

Reis samenstellen

Two Fish Resort Bunaken

Manado, Sulawesi, Indonesie

Vanaf: € 1865

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Gelegen op Bunaken
  • Inclusief Volpension
  • Korte afstanden naar de duikstekken
  • Combineren met Lembeh & Bali

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

TwoFish Resort Bunaken

2Fish Divers is een kleinschalig, gezellig en erg voordelig duikresort gelegen op Bunaken Island. Binnen tien minuten ben je bij de meeste duikstekken.

2Fish Divers Manado ligt aan het strand van Bunaken eiland. De bungalows zij van hout en vanaf het terras kijk je, eventueel in een hangmat, uit over de tropische tuin van 2Fish Divers.

Geniet van de goede atmosfeer en de gezelligheid bij 2Fish Divers!

Accommodatie

Er zijn vijf verschillende types accommodaties. Allen zijn ze eenvoudig ingericht met alleen het hoognodige maar altijd zijn de kamers schoon en netjes.

De Superior Cottages hebben een grote slaapkamer voor maximaal drie personen, met ventilator en een eigen badkamer. De Standard Cottages zijn geschikt voor twee personen en beschikken over een slaapkamer, ventilator en een eigen badkamer met douche en wc. In het hoofdgebouw van 2Fish Divers zijn er ook nog standaard en budget kamers. Deze zijn geschikt voor twee personen.

Volpension

Het eten komt van de lokale markten en is bereid op traditionele wijze om je een idee te geven wat de mensen in Noord Sulawesi lekker vinden. Het menu bestaat uit vis, kip, eieren, vlees maar ook een aantal vegetarische gerechten met tofu en tempé. Rijst, groentegerechten en salade maken de (rijst)tafel compleet. Er worden geen rifvissen gekocht om de vissers niet aan te moedigen om daarop te vissen.

Daarom heb je grote kans dat de vis die op je bord ligt een tonijn, makreel, barracuda of trevally is. De vis is altijd vers want de vissers brengen hun vangst gelijk naar de keuken van 2Fish Divers. Af en toe komen de vissers met iets speciaals thuis zoals een marlijn of zwaardvis.

Duiken

Op dit moment heeft 2Fish Divers zeven duikgidsen en vier duikboten verspreid over beide resorts in Manado en Lembeh. Er wordt gedoken met een gids per vier duikers maar vaak zal het zo zijn dat je als buddypaar een eigen gids meekrijgt.

2Fish Divers Manado is uitstekend en voordelig te combineren met het gelijknamige resort bij Lembeh of bij Lembongan Bali!

10-daagse duikreis 2 Fish Bunaken
vanaf € 1865 p.p.

  • Vliegticket Amsterdam – Manado
  • 8 dagen/ 7 nachten verblijf in een budget bungalow
  • Volpension (ontbijt, lunch, diner, water, koffie & thee)
  • 13 duiken (6 dagen duiken)
  • Alle benodigde transfers

 

EWDR is een gespecialiseerd duikreisbureau. Daarom is bij ons vanzelfsprekend ALTIJD een duikpakket bij de prijs inbegrepen.

 

* De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen