Turtle Bay Resort

Diepe drop off’s & kleurrijk koraal

Reis samenstellen

Turtle Bay Resort

Moalboal, Filipijen

Vanaf: € 1485

Huisje
  • Duiken bij Pescador Island
  • Prachtige waterval vlakbij
  • Prijs is inclusief 10 bootduiken!
  • Steile drop off’s & macro

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Turtle Bay Resort, Moalboal

Het Turtle Bay Resort is gebouwd voor duikers, door duikers. Het ligt zo’n 90 kilometer ten zuiden van Cebu in een privebaai die uitkijkt over de baai.

Accommodatie Turtle Bay Resort

De 23 kamers zijn allemaal uitgerust met ventilator, airco, warm en koud water en een balkon. Verder heeft het resort een restaurant en een zwembad.

Duikschool Turtle Bay Resort

Sea Explorers Moalboal is een PADI 5 * Gold Palm Duikcentrum. Twee authentieke Filippijnse ‘outrigger’-boten brengen je naar de mooie duikplekken in de omgeving.Dit resort is gebouwd voor duikers door duikers. Het ligt zo’n 90 kilometer ten zuiden van Cebu in een privebaai die uitkijkt over de baaie. De 23 kamers zijn allemaal uitgerust met ventilator, airco, warm en koud water en een balkon. Verder heeft het resort een restaurant en een zwembad.

Duiken Turtle Bay Resort

Pescador: Absoluut een hoogtepunt in de regio, op ongeveer vijftien minuten varen van de duikschool. Spectaculaire duiken langs een wall met grote scholen vis, soms haaien en barracuda’s. Voor de ervaren duikers is hier ook een heel speciale plek te vinden, de ‘Kathedraal’. Dit is een verticale tunnel waar je van 15 naar 35 meter diep kan duiken.

Sunken Island: De beste plek voor ochtendduiken. Het gezonken eiland begint op vierentwintig meter om te eindigen op veertig meter. Jacks en ander mooi zeeleven zoals Spaanse dansers.

Tango Point: Op deze duikstek is het goed mogelijk dat je een schildpad tegenkomt.

Sampaguita: Sampaguita is een drop off, tot veertig meter. De drop off is mooi begroeid met zowel zachte als harde koralen. Tussen de koralen zitten veel baarzen.

Talisay: Talisay is een drop-off, die aan het eind overgaat in een zanderige vlakte. Tussen de twintig en dertig meter vind je veel variëteit aan koralen en sponzen. In het ondiepe deel van deze duikstek is een hoop klein spul te vinden.

Islandhopping Filipijnen

Verschillende bestemmingen op de Filipijnen zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Alle Sea Explorers bestemmingen op de Visayas (Negros, Bohol, Cabilao, Moalboal & Malapascua) kunnen met elkaar gecombineerd worden. In de meeste gevallen betaal je alleen de extra transfers tussen de eilanden. Ook kun je het duikpakket verdelen tussen de verschillende eilanden. Hierdoor kun je bij de ene bestemming meer duiken en op een ander eiland lekker uitrusten. De transfers worden soms al duikend uitgevoerd waardoor je zelfs geen duikdagen verliest!

Voorbeeldberekening Turtle Bay Resort Moalboal

  • Retourvlucht Amsterdam – Cebu, met Cathay Pacific
  • Transfer Cebu – Moalboal
  • 8 dagen/7 nachten verblijf in 2-persoons deluxe aircon kamer
  • 10 duiken incl. fles/lood/lucht

Totaalprijs Turtle Bay Resort Moalboal € 1.485,- per persoon

*De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen, stijgingen of veranderende wisselkoersen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen