Tufi Dive Resort

Kleinschalige luxe

Reis samenstellen

Tufi Dive Resort

Tufi, Papua Nieuw Guinea

Vanaf: € 985

Huisje
  • Persoonlijk boetiek resort
  • Wrakken & macro
  • Hamerhaaien en actie
  • Cultuur & natuur excursies

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Tufi Dive Resort

Tufi is een toeristisch paradijs dat nog door weinigen is ontdekt.

Gelegen in het noordoosten van Papoea-Nieuw-Guinea, 250 kilometer van Port Moresby ligt het Tufi Dive Resort. Tegen glooiende hellingen van de berg met uitzicht op de Trafalgar rotswanden en omgeven door exotisch regenwoud.

Accommodatie Tufi Dive Resort

Tufi Dive Resort is gebouwd in traditionele stijl en geschikt voor maximaal 38 gasten. Ondanks de afgelegen ligging is het een comfortabel resort. De bungalows zijn allemaal voorzien van airconditioning, waarvan 10 luxe airconditioned bungalows en 9 standaard airconditioning bungalows. Het is echt een eerste klas resort in een ongerept paradijs.

De bungalows hebben gepolijste houten vloeren en zijn traditioneel ingericht. Je vind er alle comfort: airco, warm water, ensuite badkamer, koelkast, koffie- en thee faciliteiten. De meeste units hebben een veranda met uitzicht op het fjord of zee.

Verzorging Tufi Dive Resort

In februari 2000 onderging het resort een grote reconstructie en renovatie. Het nieuwe, in koloniale stijl gebouwde resort, herbergt een eetkamer, salon, bar, receptie, een bibliotheek, een kantoor en een wasserette. Er is een ruime veranda met uitzicht over de zee en fjorden en verspreid over het complex zijn vele prachtige artefacten en traditionele kostuums uit heel PNG.

Duiken Tufi Dive Resort

Het Tufi Dive resort dat historisch bekend staat om het duiken biedt een hele reeks van avontuurlijke activiteiten waaronder kanoën, bushwalking en vogels en vlinders kijken. Tufi is de thuisbasis voor veel van ‘s werelds meest bijzondere orchideeën.

Het resort is goed uitgerust met boten. ‘Crystal’ van 30 voet is ruim en heeft comfortabele stoelen. De boot beschikt over een douche en toiletfaciliteiten en is goed uitgerust met alle veiligheidssystemen. Een cruise-snelheid van 20 knopen biedt duikers minder reistijd en meer tijd onder water.

Alle schepen zijn volledig uitgerust met EHBO kits en zuurstofapparatuur. Het resort beschikt over vier andere kleinere multifunctionele boten zijn uitgerust voor het duiken, vissen of uitstapjes.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen