Tropikist Hotel Crown point

Tropikist Hotel Crown point | fijne Caribische bestemming

Reis samenstellen

Tropikist Hotel Crown point

Crown Point, Tobago

Vanaf: €

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Veel riffen
  • Groot zwembad
  • Voor verschillende niveaus van duiken
  • Heerlijk ontspannen

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Met uitzicht over de Caribische zee is het resort Tropikist een populaire keuze voor een verblijf in Tobago. Het resort is kleinschalig en gemoedelijk. In de tuin van het resort vind je een mooi zwembad mét een waterval. Het zwembad is ook zeer geschikt voor kinderen vanwege het ondiepe gedeelte. Daarnaast is er vlakbij het resort ook een klein strandje voor nog meer verkoeling.

Tropikist Crown Point | Locatie

Het Tropiskist Beach Hotel & Resort is gevestigd in Crown Point. Het resort ligt vlakbij de winkeltjes en restaurantjes van Crown Point. In dit resort komen vooral natuurliefhebbers die gaan wandelen, fietsen of natuurlijk duiken. Tobago leent zich uitstekend voor mooie fietstochten. Ietsje verderop van het resort vind je ook Pigeon Point, waar je lekker kan genieten van een strand dag. Het hotel verhuurd fietsen.

Tropikist Crown Point | Accommodatie

In totaal heeft Tropiskist 48 kamers waarvan allen voorzien zijn van airconditioning, koffiemachine, en flatscreen tv. In het resort wordt gratis WiFi aangeboden. Dagelijks wordt er een continentaal ontbijt geserveerd in buffet vorm. Ook zijn er mogelijkheden voor English Breakfast. Als je een keertje s’avonds geen zin hebt om Crown Point in te gaan, bijvoorbeeld na een mooie duikdag, dan kan je on-site uit eten in het Sunset Grill & Bar restaurant. Hier kun je in de middag ook lunchen.

 

Tropikist Crown Point | Duiken

Gevestigd in het hotel is de duikschool ‘Tobago Dive Exerience’. Tobago Dive Experience is een full-service, vijfsterren PADI-faciliteit met dagelijks verschillende bootduiken en een aanbod aan verschillende duikcursussen. Als je een serieuze duiker bent of er een wilt worden, dan is dit dé plek om te zijn!

Duiken bij Tobago is echt enorm mooi. Een heel ander soort Caraïben. Veel verschillende soorten koraal, en nog meer verschillende soorten vissen. Bij Crown Point vind je een grote variatie aan onderwaterleven zoals verpleegsterhaaien, kreeften, schildpadden en als je geluk hebt ook zeepaardjes. Daarnaast liggen er bij Crown Point een aantal wrakken waar op gedoken kan worden.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen