Tropical Inn

Kleinschalig resort mét zwembad in Kralendijk

Reis samenstellen

Tropical Inn

Kralendijk, Bonaire

Vanaf: € 550,- p.p. (excl. vlucht)

Huisje
 • Zeer kleinschalig (12 kamers/apts)
 • Op loopafstand van de Bonaire boulevard
 • SSI Duikschool
 • Kantduiken, bootduiken én begeleid oostkust duiken

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

NIEUW bij EWDR! Tropical Inn Resort. Een zeer kleinschalig resort dat wordt gerund door het Duitse stel Sylvia & Gert én hun dochter Prisca. Ze zitten nu 3 jaar op Bonaire en hebben Tropical Divers al behoorlijk op de kaart gezet! Het betreft de enige SSI Duikschool op het eiland mét veel verschillende duikmogelijkheden. De locatie is ook nog eens perfect, slechts 1 km (dus zo’n 10 min lopen) van de Boulevard waar alle gezellige restaurantjes gevestigd zijn!

Tropical Inn Resort Bonaire – Accommodatie

Het resort beschikt over 6 hotelkamers en 6 appartementen. De hotelkamers zijn allen uitgerust met een tafelmodel koelkast, 2 eenpersoonsbedden, kledingkast, televisie, badkamer. De appartementen hebben naast een slaapkamer een ruime woonkamer mét keuken. Zowel de hotelkamers als appartementen hebben airco in slaapkamer én hun eigen WiFi router – ideaal voor goed internet bereik. Op verzoek wordt er ontbijt verzorgd.

In de binnentuin van het resort vind je de bar én het zwembad. Plof neer in de hangmat of op een van de ligstoelen na een dagje intensief duiken en geniet.

Tropical Divers Bonaire – Duikschool

Tropical Divers is de enige SSI duikschool op het eiland én beschikt over een eigen oefenzwembad van maar liefst 3,5 meter diep! Ze bieden naast ongelimiteerde kantduikpakketten ook bootduiken aan én begeleid duiken op enkele oostkust plekken. Wil je naast lekker duiken ook iets goeds doen voor het onderwaterleven? Volg dan de Reef Renewal Course waar je zelf koraal gaat onderhouden! Kosten? $220,- inclusief 3 duiken! Op vertoon van je Nitrox certificeringskaart gratis Nitrox!

7-Nachten Tropical Divers vanaf €550,- p.p.

 • Verblijf in een hotelkamer
  • Op basis van logies
 • 6 Dagen ongelimiteerd kantduiken

Upgrade appartement mét keuken: €100,- p.p. 

Bovengenoemde prijzen zijn op basis van een 2-persoonsbezetting. Éénpersoonstoeslag: €375,- voor een hotelkamer en €575,- voor een appartement.

Uit te breiden met:

 • Vluchten vanaf ca. €500,- p.p. excl. bagage
 • Huurauto vanaf ca. €255,- per week – incl. CDW verzekering
 • Bootduik pakket
 • Reef Renewal Course
 • SSI cursussen
 • Begeleid duiken op de oostkust

Kom duiken met Rianne!

Van 10 december 2020 tot en met 14 februari 2021 is onze eigen Rianne ook bij Tropical Divers. Ze biedt de exclusieve EWDR Buddy Service aan…. Ophalen van de luchthaven, vooraf boodschappen doen, kantduiken op de westkust…. Vraag naar de mogelijkheden. Ideaal voor solo reizigers, mensen die zelf niet willen autorijden of die het gewoon gezelliger vinden. Ze stelt graag op maat pakketten samen voor je voor de Ultimate Bonaire Experience. Van alles wat proeven? Denk aan Sea Turtle Specialty, Reef Renewal Course, Clean up Dives, Oostkust duiken….. Er is zoveel mogelijk!

 

Reef Renewal Course

Tijdens de Reef Renewal Course bij Tropical Divers leer je alles over het onderhouden van koraal en het uitplanten er van. Wist jij dat op verschillende plekken rondom Bonaire koraal nursery’s zijn? De stichting Reef Renewal Foundation werkt samen met een aantal duikscholen op het eiland. Ze runnen een kweek- en restauratieproject waar duikvrijwilligers, jij dus, een grote rol spelen. In 3 duiken & een theorie sessie leer je alles over dit project en maak jij een tastbaar verschil! Tropical Divers. De prijs voor deze cursus is $220,- en een groot gedeelte van deze gelden gaan rechtstreeks naar de stichting. Help je mee?

Duiken op de Oostkust

Wil jij tijdens je verblijf graag een keertje proeven aan de Oostkust van Bonaire? Bekend om het grote spul zoals haaien, adelaarsroggen en als je echt geluk hebt een manta? Tropical divers biedt je de mogelijkheid om begeleid aldaar te gaan duiken. Uiteraard moeten de weersomstandigheden gunstig zijn. Sowieso zijn begeleide duiken mogelijk waardoor dit ook een ideaal resort is om naar toe te gaan als solo duiker. Al vind je buddies echt super snel op Bonaire!

 

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen