Thorfinn Liveaboard

Thorfinn Liveaboard : naar het wrakkenparadijs Truk Lagoon

Reis samenstellen

Thorfinn Liveaboard

Truk, Micronesie

Vanaf: €

Boot
  • Tot 5 duiken per dag
  • Liveaboard midden tussen de wrakken
  • Meer dan 70 scheeps -en vliegtuigwrakken
  • Ook voor technische duikers

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Thorfinn Liveaboard

De Thornfinn liveaboard is een 58 meter lang cruiseschip. Het schip is oorspronkelijk als ijsbreker in 1954 in Noorwegen gebouwd. In 1977 werd het in Vancouver verbouwd tot cruiseschip. Vervolgens werd het in 1995 naar Australië overgebracht voor een grondige renovatie.

Geen klassieke liveaboard

De Thorfinn Liveabaord is geen klassieke live-a-board met een vaststaande route, maar eerder een soort drijvend hotel. Als de haven verlaten wordt voor een nieuwe trip, vaart de Thorfinn naar het midden van de lagune. Zo ligt het schip midden tussen de wrakken en blijft het de hele week ook liggen. Hierdoor kun je maximaal duiken op de wrakken van Truk, met een minimale transfertijd tussen het schip en de wrakken onder water.

Thorfinn Liveaboard | aan boord

De Thorfinn beschikt over elf tweepersoonshutten die zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Verder bevindt zich op het schip onder meer een lounge, dinerkamer, winkeltje en een duikdek, geheel voorzien van airconditioning. Verder is er aan boord een telefoon, e-mail en faxaansluiting.

Thorfinn Liveaboard | duiken

Per duik wordt er met maximaal zes duikers per groep op een bepaalde locatie gedoken. Per dag worden vijf verschillende divesites aangedaan. Daardoor heb je in één week de kans om tot 30 verschillende wrakken te zien.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen