The Three P Holiday & Dive Resort and Ducks Diving Romblon

The Three P Holiday & Dive Resort and Ducks Diving Romblon | Duik in zwart water!

Reis samenstellen

The Three P Holiday & Dive Resort and Ducks Diving Romblon

Romblon, Filipijnen

Vanaf: € 1263

Huisje Vliegreis inbegrepen
 • Zwart water
 • Betaalbaar
 • Gezellige sfeer
 • Veel onderwaterleven!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Accommodatie | The Three P Holiday & Dive Resort and Ducks Diving

Het Three P Holiday & Dive Resort ligt aan de westkust van het eiland Romblon op de Filipijnen en kan maximaal 21 gasten ontvangen. Het kleinschalige resort wordt gerund door een familie. In het hoofdgebouw zitten het restaurant en de bar, evenals de duikwinkel. In het restaurant worden lokale en internationale gerechten geserveerd. Alle kamers hebben een airconditioning, badkamer met douche en een cameratafel met oplaadpunt.

Er zijn verschillende soorten accommodatietypes te boeken, namelijk:

 • Deluxe kamer: een kingsize bed of twee twinbedden. Deze kamers zijn gelegen in het hoofdgebouw en hebben geen eigen terras.
 • Front bungalows/ rooms: een kingsize bed of twee twinbedden. Deze bungalows/kamers zijn gelegen aan het strand en hebben een eigen terras.

Duiken | Romblon

Romblon is de perfecte duikbestemming voor fans van zeldzame macro- en supermacro-beestjes en macro- en supermacrofotografen. Maar ook duikers die houden van duiken in ongerepte duikplekken is Romblon perfect. De duikplekken in Romblon zijn zeer divers. Je vindt er harde koraalformaties, zachte koraaltuinen, grotten en kliffen met grote Gorgonias. Maar ook zand / modder en kleurrijke duikplekken met ondiep water. In Romblon hebben fans van zeldzaam zeeleven genoeg te ontdekken, aangezien de Filippijnen een van de meest uiteenlopende gebieden zijn van maritieme biodiversiteit.
Romblon Island bevindt zich ook aan het einde van de Verde Island Passage (ook wel het centrum van het centrum van maritieme biodiversiteit genoemd), waarvan bekend is dat het een van de rijkste gebieden is als het gaat om maritieme soorten.

De meeste duikplekken zijn geschikt voor alle ervaringsniveaus. Watertemperaturen liggen meestal tussen 26 ° C en 30 ° C. De zichtafstand onder water bedraagt gewoonlijk ten minste 20 meter.
Dankzij de omringende oceaanstromingen kunt u in Romblon een van de rijkste maritieme biodiversiteit ter wereld vinden. Op verticale muren en kleurrijke riffen kom je talloze sponzen, koralen en anemonen tegen, samen met vissen, zeeslakken, slakken, krabben en talloze andere rifbewoners. Er zijn muren, kleurrijke riffen, grotten, kliffen, canyons, modder- en macroduikplekken en nog veel meer te ontdekken in Romblon. Meestal ontmoet je geen andere duikers op al de 40+ duikplekken. De meeste duikplekken hebben geen tot zeer weinig stroming.

Zwartwater duiken

Wil je een unieke ervaring? Ga dan zwartwater duiken! Deze vorm van duiken brengt je ver van de kust van het eiland Romblon naar de Romblon-pas. Houd je vast aan verzwaarde lijnen en kom levensvormen tegen die je nergens anders ziet. De dagelijkse migratie brengt ontelbare soorten uit diep water dichtbij het oppervlak. Je kunt pelagische zeeslakken, koppotigen, kreeftachtigen, salps, kwallen en talloze jonge vis-, krab- en garnalenlarven observeren.

10-daagse duikreis Three P Holiday & Dive resort

Vanaf € 1263,- per persoon

Inclusief

 • Vlucht via Manilla naar Tablas
 • Transfer naar Romblon
 • 7 overnachtingen Three P Holiday & Dive resort
 • Verblijf in een standaard 2-persoonskamer incl. ontbijt
 • 10 lokale duiken

Vliegticket Manilla | Filipijnen

*De prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen, stijgingen of veranderende wisselkoersen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen