Thalassa Dive Resort Manado

Toplocatie in Manado

Reis samenstellen

Thalassa Dive Resort Manado

Manado, Indonesië

Vanaf: € 1566

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Beroemde Nederlandse duikschool
  • Om de hoek bij Bunaken
  • Volpension
  • PADI Green Star Award

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Thalassa Dive Resort

Op slechts 25 minuten rijden van de luchthaven van Manado (Noord-Sulawesi) ligt het resort van Thalassa Dive Center. Het bestaat uit verschillende types bungalows met uitzicht op de eilanden van Bunaken National Park.

Het resort heeft een Hill Top kamers (9), Sea View Cottages (4) en Sea View Bungalows (7). Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, hebben een eigen badkamer met warm water en hebben een privé terras. Er is geen koelkast in de kamers maar je kunt fantastisch eten en drinken in het restaurant. Het verblijf is op basis van volpension. Alle Hill Top kamers hebben een mooi uitzicht over de baai.

Thalassa Dive Center

Al sinds 1996 duikt Simone Gerritsen bij en rond Manado en is daardoor zowel rond Manado als in Nederland een (duik)beroemdheid!

Het duikcentrum ligt in het resort naast het zwembad en aan de steiger voor een snelle vaart richting Bunaken. Er ligt zelfs een wrak voor de deur. Het Thalassa Dive Center beschikt over vier comfortabele boten voor 6 tot 12 duikers.

Er worden onder andere trips georganiseerd rond Bunaken, naar Manado Tua Siladen, de Lembeh Straat en de Bangka archipel. Je hoeft alleen maar je duikuitrusting mee te nemen en de rest wordt geregeld.

After dive

Na een duiktrip is het goed ontspannen in de lounge met een hapje en een drankje. Er zijn daar diverse boeken en tijdschriften ter inzage over de omgeving, vissen en duiken. In het gezellige restaurant worden ontbijt, lunch en diner geserveerd. Verblijf op basis van volpension. Verder is er een klein winkeltje met souvenirs, T-shirts en accessoires voor uw duikuitrusting. De technische dienst lost eventuele problemen met uw apparatuur op.

10-daagse duikreis Thalassa Resort
Vanaf € 1.566 per persoon

  • Retourvlucht Amsterdam – Manado
  • Alle benodigde transfers
  • 7 nachten verblijf in een Hill Top kamer
  • Verblijf obv volpension
  • 12 duiken + 1 gratis duik

EWDR is een gespecialiseerd duikreisbureau. Daarom is bij ons vanzelfsprekend ALTIJD een duikpakket bij de prijs inbegrepen.

 

* De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen