Tawali Resort

Afgelegen en verscholen luxe

Reis samenstellen

Tawali Resort

Milne Bay, Papua Nieuw Guinea

Vanaf: € 1895

Huisje
  • Geen andere duikers in de buurt
  • Luxe, afgelegen resort
  • Top duiken
  • Zowel macro als pelagische actie

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Tawali Reosrt

Afgelegen en verscholen, alleen bereikbaar per boot, ligt Tawali Resort. Gelegen in Milne Bay, vlakbij alle prachtige duiklocaties. Tawali Resort is een verblijf dat een goede verzorging koppelt aan prachtig duiken.

Accommodatie Tawali Resort

De bungalows zijn geheel gebouwd door de lokale bevolking, waarbij vooral het houtsnijwerk opvalt. Ze zijn erg ruim ingericht met veel aandacht voor detail. De bungalows zijn airconditioned en hebben warm water in een prachtige badkamer, 2 queensizebedden, minibar en een balkon met een prachtig uitzicht op zee. De gerechten die ’s avonds worden geserveerd, zouden niet misstaan in een sterrenrestaurant. Gemaakt van lokale ingrediënten, weet de chef er elke keer weer wat bijzonders van te maken.

Duiken Tawali Resort

Vroeger waren de duikplaatsen van Milne Bay alleen bereikbaar met een live-a-board. Daar is met de komst van Tawali verandering in gekomen. De riffen beginnen al voor de pier, met het mooie huisrif waar nachtduiken kunnen worden gemaakt. In de ochtend vertrekken de twee boten naar de duikstekken. Per dag kunnen tot vijf duiken worden gemaakt. Er is materiaal om 25 duikers tevreden te stellen. In het weekend is er de mogelijkheid om een mini-live-a-board te maken met de Chertan.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen