Tapir Lodge

Ontdek de Amazone jungle

Reis samenstellen

Tapir Lodge

Ecuador

Vanaf: € 1015

Activiteit
  • Verlenging Galapagos
  • Ideale uitvalsbasis voor landarrangement
  • Verschillende verblijfsduren mogelijk
  • Indianen, tapirs en ara’s

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Tapir Lodge

De Tapir Lodge is een leuke verlenging op een liveaboard naar de Galapagos. Ontdek de Amazone jungle!

Accommodatie Tapir Lodge

De Tapir Lodge is gebouwd met behulp van de Siona-indianengemeenschap, een gedeelte van de opbrengst van de lodge gaat dan ook terug naar de Indianen. Geheel in de sfeer van het ecotoerisme wordt getracht de natuur zo weinig mogelijk te verstoren. De Tapir Lodge beschikt over een bungalow met vier tweepersoonskamers (eigen badkamer), een bungalow met vier tweepersoonskamers (gedeeld sanitair) en een 15 meter hoge toren waar ook vier tweepersoonskamers met sanitair zijn ingebouwd. Vanuit de toren heb je een schitterend uitzicht over de jungle. In alle kamers is warm water aanwezig. Er is geen licht, dus´s avonds wordt voor verlichting gezorgd met butaangas en olielampen.

Excursieprogramma Tapir Lodge

Alle activiteiten die worden ondernomen, zijn inclusief in de prijs. Junglewandelingen onder leiding van lokale indianen, bezoeken bij een indianenstam – waar je de blaaspijp leert gebruiken -, een bezoek aan een Cofán-sjamaan die vertelt over Indiaanse rituelen en natuurlijke medicijnen, nachtelijke kanotochtjes op zoek naar kaaimannen, op piranha’s vissen en vooral veel uitleg over het grootste ecosysteem op onze aarde. De Amazone zal na dit bezoek in ieder geval een deel van haar geheimen aan je hebben prijsgegeven.

Er zijn verschillende mogelijkheden. De lodge verzorgt een vierdaags-, vijfdaags- en uniek zevendaagsprogramma, waarbij je tevens twee nachten in een tentenkamp nóg dieper in de jungle overnacht. Dit is voor de echte avonturiers. Om naar de Tapir Lodge te komen is een vlucht nodig van Quito naar Lago Agrio om daarvandaan verder te gaan per bus en boot.

De Tapir Lodge is uitstekend geschikt als verlenging op een liveaboard op de Galapagos!

Reissom 7-daagse verlengingsreis Tapir Lodge vanaf € 1015,- per persoon

  • 7 dagen/6 nachten
  • Verblijf in het Tapir Lodge op basis van volpension
  • Accommodatie is een 2persoonskamer met eigen badkamer
  • Dagelijks excursieprogramma
  • Transfers van en naar de luchthaven van Lago Agrio
  • Exclusief binnenlandse vluchten

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen