Solitude One Liveaboard

Solitude One Liveaboard | spring aan boord en geniet!

Reis samenstellen

Solitude One Liveaboard

Palau of Filipijnen

Vanaf: € 3613

Huisje Vliegreis inbegrepen
 • Liveaboard
 • Veel ruimte, comfort en gezelligheid
 • Palau
 • Filipijnen

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Aan boord van de Solitude One

Echt genieten van een liveaboard doe je met de Solitude One. Het schip brengt je namelijk naar de mooiste duiklocaties op de Filipijnen of Palau. Maar ook aan boord is het genieten. Het 52 meter lange schip is vroeger gebruikt voor de koopvaardij. Na een grondige renovatie is deze speciaal voor duikreizen ingericht. Dat betekent dus veel comfort en handigheidjes.

Aan boord is er ruimte, sfeer, gezelligheid en genoeg gelegenheid om te ontspannen. Op het bovenste dek is een heerlijke jacuzzi en voldoende plek om lekker te zonnen. Ook is er een kamer aanwezig waar je je onderwaterfoto’s kunt ontwikkelen en bewerken! In dezelfde kamer vind je boeken en tijdschriften. Zo heb je wat leesvoer richting je duikbestemmingen..

Palau

Palau ligt vlakbij de regio met de meeste mariene biodiversiteit ter wereld en daarnaast ook nog eens in de open oceaan. Een prachtige cocktail van grote verscheidenheid aan vissen en aan soorten duiken. Grote scholen wahoo, tonijn, jacks en barracuda’s passeren Palau in de stroming en als duiker is het alleen maar een kwestie van op de juiste plaats aanwezig te zijn om alle tussen alle actie van Palau te duiken. Ook zijn er rond en op Palau meerder wrakken te zien uit de tweede wereldoorlog. Zowel schepen als vliegtuigen zijn redelijk goed geconserveerd en zijn zeer fotogeniek. Vooral bekend is Jake Seaplane, een watervliegtuig dat al op vele covers heeft gestaan.

Filipijnen

Duiken op de Filipijnen is mooi. Duiken op de Filipijnen is leuk.

Het beroemde UNESCO-werelderfgoed Tubbataha staat bekend om zijn prachtige rifgezichten, duizelingwekkende hoeveelheid rifleven en verbazingwekkende zichtbaarheid. Het bestaat uit drie rifgebieden: Noord-Atol, Zuid-Atol en het Jessie Beazley-rif. Hetbeschermde zeegebied van 130.028 hectare ligt midden in Sulu-Zee in de Palawan-regio van de Filippijnen. De prachtige duiklocaties bestaan voornamelijk uit muren en drop-offs – perfect voor een grote visactie.

Tubbataha is alleen te bereiken via een liveaboard. Want hoever je ook naar de horizon kijkt, er is vrijwel geen land in zicht. In de Noordatol is echter een kleine zandbank waar het Ranger Station is gevestigd. Deze met piepschuim versterkte betonnen constructie herbergt de marine parkwachters die patrouilleren en het water van de Tubbataha beschermen om de duikbestemming zo ongerept mogelijk te houden. Als gast krijg je de kans om het Ranger-station te bezoeken om alles te weten te komen over de beschermingsinspanningen achter het UNESCO-werelderfgoed.

10-daagse duikreis Solitude One
Vanaf € 3613,- per persoon

 • Retourvlucht Amsterdam – Cebu
 • Binnenlandse vluchten Cebu – Palawan
 • Transfers
 • 8 dagen/7 nachten verblijf in een 2-persoonshut
 • Volpension (ontbijt, lunch & diner)
 • Onbeperkt koffie en thee
 • 3/4 duiken per dag

Vliegticket Palawan| Filipijnen

Internationale vlucht via Cebu naar Palawan  vanaf € 763 p.p.

Solitude One

Hut
4-persoons € 2622
2-persoons Deluxe € 2850
2-persoons Stateroom € 3088

Prijzen zijn per persoon, 7 nachten, incl. transfer en volpension.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen