Solitude Adventurer Liveaboard

Solitude Adventurer Liveaboard | Ontdek Indonesië vanaf het water

Reis samenstellen

Solitude Adventurer Liveaboard

Liveaboard, Indonesië

Vanaf: €

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Mooi catamaranschip
  • Groot bereik
  • Liveaboard
  • Modern en van alle gemakken voorzien

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Het schip

Dit aluminium catamaranschip is gespecialiseerd in duiktrips door de Indonesische regio. Solitude Adventurer  biedt plaats aan 18 gasten en heeft veel functies om ervoor te zorgen dat iedereen aan boord zich veilig en comfortabel voelt. Of je je nu voorbereidt om te duiken of even lekker wilt gaan relaxen, de Solitude Adventurer is er klaar voor!

Lembeh

Lembeh’s status als de duikhoofdstad van de wereld valt niet te ontkennen. Duikers uit heel de wereld reizen af naar dit paradijs van zwart zand met de hoop op het vinden van zeldzame macro critters zoals de mimische octopus en de harige frogfish.

Bangka

Relatief rustig en onbekend, maar Bangka wint snel erkenning als een hotspot voor duikers. De bestemming biedt meer dan 25 duikplekken, waarvan vele met prachtige muren, doorzwembaden en pinakels onder water.

Bunaken

Bunaken Marine Park staat bekend om zijn drop-offs en prachtige riffen en is een beschermd gebied dat perfect is voor wandduikliefhebbers. Je hoeft niet lang te zoeken om de schildpadden te zien die hier in het water leven, en als je aan de oppervlakte bent, vergeet dan niet om naar dolfijnen te zwaaien!

Sangihe

De afgelegen eilanden van Sangihe zijn omgeven door diepe, voedselrijke wateren die de thuisbasis vormen voor reuzen zoals de hondentand tonijn en barracuda. De zichtbaarheid hier is vaak uitstekend, hoewel stromingen erg sterk kunnen zijn.

Ambon

Net als Lembeh is Amd’s muck diving fenomenaal. De meeste duikers die naar deze minder bekende macrobestemming komen, hebben echter camera’s in de hand en slechts twee dingen op hun verlanglijst: de psychedelische Ambon-frogfish en Rhinopias.

Banda

Deze staat ook op de bucketlist van veel duikers. Banda Sea is het best te verkennen via liveaboard vanwege zijn enorme uitgestrektheid. De regio is bezaaid met rokende vulkanen en onder de golven zijn scholen hamerkoppen en veel zeeslangen te vinden.

Raja Ampat

Met zijn extreem hoge biodiversiteit is Raja Ampat een van de pareltjes van Indonesië. De omgeving zit vol met grote pelagische soorten en heeft een prachtig koraallandschap. Er zwemmen veel tropische vissen en je ziet er alle kleuren van de regenboog!

Misool

Het pittoreske Misool wordt bepaald door zijn kenmerkende turquoise wateren en levendige riffen. Deze magische bestemming in Zuid-Raja Ampat is de beste plek voor kleurrijke zachte en harde koralen, evenals verschillende soorten schildpadden, roggen en rifhaaien.

Maumere

Maumere is een baai gelegen aan de noordkust van Flores, en het is nog steeds onbekend voor veel duikers. Je kunt er duiken langs steile wanden en ook zijn er veel drop-offs. Er zwemmen grote en kleine vissen, van spookfluitvissen en lintalen tot haaien en roggen.

Komodo

Komodo staat bekend o haar ongerepte riffen, ongelooflijke overvloed aan zeeleven, en natuurlijk de wilde oceaanstromingen. Maak kennis met iconische duikplekken zoals Batu Bolong terwijl je mantaroggen, barracuda’s en scholen van gigantische Caranxen ziet.

 

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen