Sint Maarten, Saba & St. Kitts

Ontdek per comfortabele liveaboard 3 Caribische eilanden.

Reis samenstellen

Sint Maarten, Saba & St. Kitts

Sint Maarten, Saba en St. Kitts

Vanaf: € 2099

Huisje
  • Ontdek 3 eilanden tijdens één reis
  • Duiken rondom Saba en St. Kitts
  • Sint Maarten verlenging mogelijk
  • Georganiseerde landtours op Saba en St. Kitts

 

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Stap aan boord van de comfortabele Caribbean Explorer II en vaar van Sint Maarten naar St. Kitts (of vice versa). Onderweg kom je ook het mooie Nederlandse Saba tegen. Een perfecte manier om meerdere Caribische eilanden te combineren!

De route

Er zijn twee route’s mogelijk; van Sint Maarten naar St. Kitts of juist van St. Kitts naar Sint Maarten. De routes worden om en om aangeboden en qua duiken maakt het geen verschil. Je duikt op dezelfde duiksites. Op St. Kitts en Saba worden landtours aangeboden.

Duiken rondom Saba en St. Kitts

Duiken in het Caribisch gebied is gemakkelijk (weinig stroming), vaak goed zicht en comfortabele temperaturen. Als het een beetje meezit wordt elke duik rechtstreeks vanaf de boot gemaakt en zit je helemaal niet in de kleine zodiacjes, ideaal.

Qua onderwater leven kan je je voorbereiden op schildpadden, rif haaien, verpleegsterhaaien, kreeften, veel verschillende tropische vissen, flying gurnards, hengelaarsvissen en zeepaardjes! Er is echt van alles te zien en de duiken worden ook nog eens afgewisseld met een aantal wrakken.

Deze liveaboard is uitermate geschikt voor duikers die veel (5 duiken per dag) en lekker relaxt willen duiken. Uiteraard hoef je niet alle 5 duiken van de dag te maken, maar doe je dat wel dan sleep je aan het einde van de week een oorkonde in de wacht voor het voltooien van alle duiken van de week!

 

Duikreis vanaf €2099,- per persoon

Inclusief:
* 7 Nachten aan boord van de Caribbean Explorer II
* Ca 27 Duiken (5 dagen 5 duiken, 1 dag 2 duiken)
* Alle maaltijden (behalve dinner vrijdagavond) én drinken aan boord, inclusief alcohol.

Bijkomende kosten:
* Vlucht: indicatie; €950,- p.p. retour
* Transfers; ca 20 USD op Sint Maarten en 10 USD op St. Kitts, direct te betalen aan de taxi chauffeur
* Marine Park Fees; ca 115 USD, te betalen aan boord
* Fuel surcharge, meestal tussen de 50 en 90 USD.
* Landtours; ca 20/30 USD per tour op Saba en St. Kitts (optioneel)
* Fooi (optioneel)

Caribbean Explorer

Je verblijf deze week is het mooie schip de Caribbean Explorer van Explorer Ventures. Het schip is uitgerust met 9 tweepersoons cabine’s, waarvan de meesten een queen-size bed hebben als wel nog een extra 1 persoonsbed. Alle cabines hebben een eigen badkamer én airconditioning. Het eten aan boord is uitstekend! Op vrijdagavond ligt het schip of in de haven van St. Kitts of van Sint Maarten, op deze avond gaat men vaak met de hele groep uit eten (op eigen kosten) of kun je zelf op eigen gelegenheid ergens wat gaan eten.

Verlenging op Sint Maarten

Of je nu start vanaf Sint Maarten of eindig op Sint Maarten, een verlening op dit mooie eiland is altijd een goed idee! Tijdens de liveaboard wordt er niet rondom Sint Maarten gedoken, middels een verlenging is dit wel mogelijk! Wij werken op Sint Maarten samen met Divi Little Bay Beach hotel & de on-site duikschool Aquamania. Vraag ons naar de mogelijkheden. Het kan soms ook handig zijn voor een verlenging te kiezen als dat qua vliegtijden e.d. beter uit komt.

Instagram story

Wij maakte deze reis zelf en legde het vast op instagram, middels instagram stories. Nieuwsgierig? Check onze instagram account en klik op de highlight SXM/Saba….!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen