Sifawy Boutique Hotel

Stylish Boutique Hotel

Reis samenstellen

Sifawy Boutique Hotel

Muscat, Oman

Vanaf: € 1649

Huisje Vliegreis inbegrepen
 • Boutique hotel
 • Rijk onderwaterleven bij Ras Abu Daoud
 • Extra Divers duikschool
 • Top Tripadvisor reviews

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Sifawy Boutique Hotel

Het Sifawy Boutique Hotel in Sifah ademt een warme en vriendelijke sfeer met een mix van Europees design en traditionele invloeden uit Oman, zowel in concept als service. Het ligt op zo’n 45 minuten rijden van de hoofdstad Muscat. Het hotel is ontworpen door de Italiaan Alfredo Freda en ligt in het hart van het schilderachtige jachthavenplaatsje Sifah. Er zijn 55 kamers, waaronder 30 suites, met elk een eigen balkon en het hotel is van alle gemakken voorzien.

Bekijk hier ook de goede reviews op Tripadvisor!

http://www.youtube.com/watch?t=96&v=7-BUNRRydiA

Voorzieningen Sifawy Boutique Hotel

In het Sifawy Boutique Hotel zijn 2 restaurants: Al Sabla, met een regionale en internationale kaart en op het strand restaurant Sammak, met diverse gerechten van lokaal gevangen vis. Het Sifawy Boutique Hotel heeft verder een ruim zwembad met jacuzzi, een fitness centrum, een massagekamer en een ruime keuze uit allerlei activiteiten en excursies.

De duikschool van van het Sifawy Boutique Hotel

De duikschool is van Extra Divers. Er zijn maximaal drie duiken per dag: twee in de ochtend en één in de middag. Dichtbij liggen de riffen en steile wanden van Ras Abu Daoud. En diverse wrakken, zoals Al Munasseir, een afgezonken oorlogsschip van 90 m lang. Door het voedselrijke water is het onderwaterleven zeer rijk. Je vindt er grote scholen vis, schildpadden en roggen, luipaard haaien, murenen, schorpioenvissen en naaktslakken. Maar er zijn ook grotere roofvissen. Bij de duikboten melden zich regelmatig dolfijnen.

De zichtbaarheid in Oman variëert tussen de 5 en 20 meter.

Verder organiseert Extra Divers vanuit de eigen jachthaven regelmatig dagtochten, bijvoorbeeld naar de Fahal eilanden met veel nog nauwelijk bezochte duikstekken en de Daymaniyat eilanden in het Nationale Marine Park van Oman.

Het duikcentrum staat onder professioneel Duits beheer van Extra Divers. Men spreekt Duits, Engels en Arabisch. De duikschool beschikt over 3 nieuwe overdekte speedboten met toilet, 220 volt, EHBO-kit en zuurstof. Flessen van 8, 12 en 15 liter met INT en DIN afsluiters. Ook kan er complete apparatuur worden gehuurd.

8-daagse duikreis Sifawy Boutique Hotel

Vanaf € 1649 p.p.

 • Amsterdam – Muscat en v.v.
 • Transfers luchthaven – Sifah
 • 7 Overnachtingen in een Sifawy 2-persoonskamer met tuinzicht
 • Verblijf o.b.v. halfpension
 • 3 duikdagen met 2 duiken per dag

Vliegticket Muscat| Oman

Internationale vlucht vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Brussel
per bv. KLM, Qatar, Etihad.
vanaf € 400 p.p.

Exclusief:

 • Toeslag duiken bij Daymaniyat Eilanden à OMR 10 per persoon (ter plaatse te voldoen)
 • Marine Park Fee à 4 OMR per persoon per dag (ter plaatse te voldoen)
 • Visum

De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen of veranderende wisselkoersen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen