Shephards Inn

Shephards Inn | ondek de vriendelijkheid van Tobago!

Reis samenstellen

Shephards Inn

Crownpoint, Tobago

Vanaf: €

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Fijne accommodatie
  • Caribische stijl
  • Eigen duikservice
  • Uitgebreid restaurant

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Op slechts een paar minuten van de luchthaven van Tobago ligt het charmante Shepherd’s Inn. Deze accommodatie is gevestigd op de plek waar eerst Toucan Inn zat. Het hotel ligt in het hartje van Crown Point en onder de gasten bevinden zich veel duikers en surfers. De sfeer is relaxt en men legt snel contact met andere reizigers in dit hotel. Ideaal als je alleen reist of het leuk vind wat mensen te leren kennen. Perfect voor een gezellige duikvakantie dus.

Shepherd’s Inn Crown Point | Accommodatie

De 20 comfortabele hotelkamers bevinden zich te midden van een oase van weelderige tropische tuinen en bieden een heerlijk ontspannen sfeer. Alle kamers zijn volledig voorzien van airconditioning, hebben een eigen badkamer en zijn ingericht in een teakhouten Caribische stijl.

Betsy’s Hope Restaurant biedt vriendelijke service, in een ontspannen en romantische ambiance en met uitzicht op het Shepherd’s Inn-zwembad. Ze zijn geopend voor ontbijt, lunch en diner en ze hebben een uitgebreid menu van internationale en door het Caribisch gebied beïnvloede gerechten.

Shephards Inn Crown Point | Duikshop

In het hotel zit de duikschool R & Sea. Deze duikschool is aangesloten bij PADI en biedt dagelijks bootduiken in de ochtend aan naar de mooiste duiksteks op Tobago. Bij het duikcentrum, gevestig in Shepherd’s Inn, kun je verschillende cursussen volgen en ze beschikken over duikequipment die gehuurd kan worden. Het is zelfs mogelijk, als je met minimaal 4 personen bent, om een dag duiktrip the maken naar de andere kant van het eiland Speyside. Zo zie je beide duiklocaties van Tobago in één vakantie.

Duiken in Tobago

Als je in Crown Point gaat duiken, duik je aan de kant van de Caribische Zee. Dit betekend een aangename watertemperatuur van ca 24-28C en een gevarieerd onderwater leven. Duiken bij Crown Point is echt enorm mooi. Een heel ander soort Caraïben. Veel verschillende soorten koraal, en nog meer verschillende soorten vissen. Bij Crown Point vind je een grote variatie aan onderwaterleven zoals verpleegsterhaaien, kreeften, schildpadden en als je geluk hebt ook zeepaardjes. Daarnaast liggen er bij Crown Point een aantal wrakken waar op gedoken kan worden.

 

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen