Shamba Kilole Lodge

Mafia Eiland

Reis samenstellen

Shamba Kilole Lodge

Mafia, Tanzania

Vanaf: € op aanvraag

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Kleine Eco Lodge
  • Walvishaaien
  • Italiaanse keuken
  • Exotisch Mafia

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Shamba Kilole Logde Mafia

Een kleinschalige lodge aan de rand van het marine park Chole. Het bevindt zich op 5 hectare grond met onder andere mangrovebossen.

Helemaal in overeenstemming met de natuur zijn chalets en suites gemaakt van lokale materialen. Palmbladeren, hout, geweven stro en modder maken samen de eenvoudige maar stijlvolle hutjes, waarvan er slechts 6 zijn.
De eigenaren zijn Italiaans en dat levert een mooie mix op van Italiaanse en Swahili keuken. Ook de goede verzorging, service en gezelligheid worden geroemd.

Aanbevolen voor iedereen die authentiek wil genieten van Mafia!

Duiken Mafia Eiland

De Mafia archipel bestaat uit een groot eiland, Mafia en verschillende kleinere eilandjes eromheen. Deze tropische eilanden hebben fantastische kleuren en een dichte begroeiing.

Duiken bij Mafia doe je in de Indische Oceaan. Een prachtige plek om te duiken. de meeste tijd zul je een van de weinige duikers op de duikstekken zijn. Met een van de gezondste en gevarieerdste koraalriffen van de regio is er niet meer te wensen!

De beste duiken van Mafia maak je waarschijnlijk in Chole Bay. Een halfronde baai met een diepte van tussen de 5 en 27 meter.

Bijna alle soorten duikstekken kun je tegenkomen. Zowel koraalriffen, rotswanden and zachtkoraal tuinen. Er zijn meer dan 48 soorten koraal geteld en meer dan 400 soorten vis.

Grote pelagische roofvissen en schildpadden zijn regelmatige bezoekers van de riffen rond Mafia en je zult ze dan zeker ook gaan zien.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen