Sea Passion Hotel

Prachtig hotel direct aan het water met privé strand en uitstekende keuken.

Reis samenstellen

Sea Passion Hotel

Vanaf: € 1399,-

Huisje

Direct aan het water
Privé strand
Diveshop on-site
Mooie kamers

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Op Malakal eiland, direct aan het strand, vind je het Sea Passion Hotel. Het ligt in het zuiden van de staat Koror op minder dan 20 minuten rijden van de luchthaven. Het hotel heeft in totaal 74 kamers en verschillende kamertypes bieden de gasten verschillende keuzemogelijkheden.

Het hotel heeft een eigen wit zandstrand, omgeven door een blauwe lagune vol tropische vissen en levende koralen. Het waterpaviljoen (strandhut) naast het privéstrand biedt gasten de mogelijkheid lekker te ontspannen. Ook beschikt het hotel over een zwembad.

Qua activiteiten is er genoeg te doen in het Sea Passion hotel, zo beschikt het hotel over kano’s, jet ski’s en zelfs fly boarding! Tip: Ga ook zeker een keertje snorkelen in de lagune van het hotel want daar ligt een Japans gevechtsvliegtuig uit de 2e wereldoorlog ondiep in het water.

Duiken bij Fish ‘n Fins in Palau

Duiken op Palau doen we al jaren met Fish ‘n Fins, dit was de eerste duikschool op het eiland en nog steeds een van de beste. Fish ‘n Fins is een professionele duikschool met een groot aantal boten tot beschikking waardoor je ruime keuze hebt in het aantal duikstekken. Sinds 2019 zit Fish ‘n Fins in Malakal, in een kleine baai direct aan een van de Rock Islands. Een prachtige uitvalsbasis waar ze zelfs een klein wrak uit de Tweede Wereldoorlog op hun huisrif hebben liggen.

Als je met Fish ‘n Fins gaat duiken wordt je dagelijks opgehaald bij je resort. Heb je eigen duikspullen mee? Dan neem je die de eerste dag mee en vervolgens worden deze veilig opgeslagen op locatie. Alle boten van Fish ‘n Fins zijn uitgerust met naar voren gerichte stoelen en droogboxen. Stabiele daken bieden bescherming tegen zon en regen. De duikflessen zijn veilig opgeborgen in stabiele tankhouders. Het team van ingenieurs onderhoudt de boten dagelijks. ze zijn erg trots op het feit dat ze in 25 jaar nog nooit een enkele duikdag hebben geannuleerd vanwege technische problemen – ze leveren betrouwbaarheid voor uw duikvakantie.

8-daagse Duikreis Palau vanaf €1399,- p.p.

Inclusief:

  • Verblijf in een Ocean View room
    • Op basis van logies en ontbijt
  • Duikpakket van 5 dagen duiken bij Fish N Fins
    • 2 Duiken per dag
    • Dagelijkse transfer van de accommodatie naar de duikshop.
  • Retourtransfers luchthaven/hotel

Exclusief:

  • Vluchten

Heerlijk eten in het Sea Passion Hotel

Wie van lekker eten houdt zal in het Sea Passion Hotel niks te kort komen. Het restaurant kijkt uit over het water en er worden de lekkerste gerechten geserveerd, zowel in buffet vorm als ala carte. Het eten is hier echt van topkwaliteit. Er zijn zowel Oosterse als Westerse gerechten.

 

Duiken in Palau is spectaculair!

Duiken in Palau is in één woord “spectaculair”. Warm, kristalhelder water, ongerepte riffen en drop-offs gevuld met ongelooflijk veel zeeleven. Je hebt een grote kans dat je grote pelagische soorten tegenkomt, vooral haaien en manta’s. Als je geluk hebt, kun je zelfs enkele van de zeldzamere pelagics tegenkomen, zoals zilverpunthaaien, hamerhaaien of zelfs een doejong (zeekoe). Op de boven liggen een grote hoeveelheid verbazingwekkende WO II-wrakken en er zijn bijzondere duikplekken waar je vreemde beestjes kunt tegenkomen, zoals Hengelaarsvissen en Mandarijnvissen.

Als je in Palau duikt, kun je verwachten dat het zicht onder water meestal tussen de 20 m en 30 m ligt, en de watertemperatuur een zeer comfortabele 28° C. We raden een pak van 2-3 mm aan, of 5 mm als je het snel koud hebt. Duiken is het hele jaar door geweldig, zonder duidelijke beste reistijd. Tijdens het “droge” seizoen van november tot april valt er iets minder regen.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen