Santantao Art Resort

Santantao Art Resort | Waanzinnige duiken, hoge bergen en groene valleien

Reis samenstellen

Santantao Art Resort

Santo Antao, Kaapverdie

Vanaf: € 1095

Huisje Vliegreis inbegrepen
 • Duikschool bij het hotel
 • Dicht bij de beste duikstekken
 • Gratis eiland tour voor groepen
 • Ook voor Nitrox, rebreather en Trimix

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Santantao Art Resort

Het Santantao Art Resort ligt in het zuiden van het gezellige dorpje Porto Novo, de uitvalsbasis voor de meest waanzinnige duiken van Kaapverdië! Het is een ideaal eiland voor als je naast fervent duiker ook natuurliefhebber bent. De duikschool Dive Tribe zit in het hotel. Dagelijks worden er duiken aangeboden met 2 duiken per dag. In de ochtend word je in 5 minuten naar de haven gebracht waar de zodiacs klaar liggen. Tussen 13.00 / 13.30 uur ben je weer terug van het duiken en kan je relaxen bij het resort of een tour over het eiland maken wat absoluut een aanrader is. Als het druk is, zou het kunnen zijn dat je in de middag de 2 duiken maakt. Deze planning laten wij aan de duikschool ter plaatse over.

Santantao Art Resort | hotelkamers

De goed ingerichte kamers van het Santantao Art hotel zijn ingericht met ensuite badkamer/WC, airco, satelliet TV, mini bar en een balkon. De meeste kamers van het Santantao Art Hotel hebben zeezicht. Er zijn 55 standaard kamers, 15 superior kamers en 3 luxe suites. Wifi is er wel in het hotel echter is er niet dagelijks goede verbinding. Bereid je voor op een aantal dagen zonder web-toegang.

Santantao Art Resort | restaurant

In het restaurant serveert een mooie mix van Kaapverdische, Franse en Italiaanse gerechten. Alles wordt zoveel mogelijk bereidt met verse producten van het eiland zelf. In het restaurant kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. In Porto Novo hebben ze een aantal geweldige restaurantjes en met alle plezier reserveert de duikschool een tafel in een lokaal restaurantje in een bergdorp verderop.

Santontao Art Resort | faciliteiten

Santantao Art Resort beschikt over een aantal extra faciliteiten. Zo kun je gebruik maken van het zwembad, tennisbaan en massage. Na of naast het duiken kun je vanuit het hotel ook verschillende leuke excursies en actieve tours organiseren. Bekijk ook de reviews op Tripadvisor!

Duikschool Blue Eden

Duiken in Kaapverdië doen we met de duikschool van Blue Eden. We bieden deze exclusief aan in Nederland en België! Een prima duikschool met vestigingen zowel op het eiland Sao Vicente als Sao Antao.

De duikschool is kleinschalig maar prima ingericht. Elke ochtend word je opgehaald bij het hotel en naar de haven van Porto Novo gebracht. Met een zodiac of vissersboot ga je dan naar een van de vele duikstekken om fantastische duiken te maken. Na een surface interval in een baai maak je dan de 2e duik van de dag. Aan het begin van de middag ben je terug in het hotel en kun je uitrusten bij het zwembad of te genieten van het mooie eiland. Het zou kunnen dat je in de middag de duiken maakt in het geval van grote drukte bij de duikschool. Alleen bij de duikschool Dive Tribe op Santo Antao kunnen ze zowel Nitrox, rebreather en Trimix aanbieden.

Santo Antao is het meest westelijke punt van Afrika, een verafgelegen eiland. Hier valt de stroom soms uit, is er geen warm water voor 2 personen na elkaar te douchen, wifi af en toe beschikbaar en kan de wind in de middag flink opkomen. Hierdoor is het van belang dat je je wat flexibel opstelt ten aanzien van deze duikbestemming in opkomst.

Duiken kun je het hele jaar in Kaapverdië. De watertemperatuur schommelt tussen de 22 graden in januari tot 27 graden in september. Het hele jaar door heb je kans op stevige wind met in het voorjaar nog iets meer.

8-daagse duikvakantie Santoantao ART Resort
vanaf € 1095 p.p.

 • Vlucht met TAP of TUIfly
 • 7 nachten in het Santantao ART Resort
 • Verblijf in een 2-persoonskamer incl. ontbijt
 • 10 duiken / 5 dagen
 • Inclusief lucht, lood en fles
 • Transfer luchthaven – hotel en v.v.
 • Ferryovertocht Sao Vicente – Santo Antao v.v.

Extra’s Santantao ART Resort

1-persoonskamer € 138 p.p.
Halfpension € 132 p.p.
Volpension € 236 p.p.

Vliegticket Kaapverdië

In de winter kan er van oktober t/m eind maart rechtstreeks gevlogen worden naar Sao Vicente, met op de terugweg een tussenstop in Sal. Het hele jaar door vlieg je met TAP Portugal via Lissabon naar Sao Vicente.

Internationale vlucht vanaf Amsterdam (TUI en TP) of Brussel (TP)
– Hele jaar door met TAP met overstap in Lissabon of met TUIfly via tussenlanding in SalVoordeel van TAP is dat je 2x 23 kg ruimbagage mag meenemen.. Bij TUI kan je kilo’s bijkopen
vanaf € 450 p.p.

Groepsreis Kaapverdië

Wil je met de duikschool of groep duikbuddy’s naar Kaapverdië? Vraag ons naar de mogelijkheden en groepskorting op info@ewdr.com.

Gratis eiland tour voor groepen vanaf 8 personen

 

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen