Sachika Liveaboard

Prachtige boot van 33m die de centrale route in de Malediven vaart

Reis samenstellen

Sachika Liveaboard

Male, Malediven

Vanaf: € 1349,- p.p.

Boot
 • Luxe liveaboard boot
 • Centrale safari route ca. 18 duiken
 • Jacuzzi op het bovendek
 • Uitstekend eten

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Bekroond als BESTE DUIKSAFARI in 2018 tijdens de Maldives Boating Awards, is Sachika Liveaboard een topkeuze onder de liveaboard boten in de Malediven. De comfort en luxe die de Sachika biedt maken elke duiktrip een groot succes. De 33 meter lange Sachika, gebouwd in 2007, is een typische Maledivische liveaboard met zijn houten structuur. De boot is een perfecte mix van stijl en comfort, waardoor de gasten de tijd van hun leven hebben met vier openluchtdekken, binnen vertrekken met airconditioning en een goed restaurant met heerlijk eten tussen de duiken door. Voor duikers die van luxe houden is dit de boot. Het beste van twee werelden komt samen; avontuur en luxe op de Indische Oceaan.


Faciliteiten op de liveaboard boot Sachika

Speciaal gebouwd voor duikers heeft de Sachika liveaboard  tien eersteklas kamers voor maximaal 20 gasten. De hutten zijn ontworpen om de gasten een ontspannen, veilige en soepele zeilervaring te bieden. De opties met drie hutten omvatten standaard hutten en junior suites op het hoofddek en suites op het bovendek.

Standaard tweepersoonshutten kunnen naar wens worden geconfigureerd met dubbele en dubbele instellingen. Junior suites hebben kingsize tweepersoonsbedden en eenpersoonsbedden.

Alle hutten en suites zijn uitgerust met en-suite badkamers/warme douches, individueel regelbare airconditioning, minibar en patrijspoorten om het natuurlijke licht in de kamer te laten. Naast de standaardvoorzieningen bieden de suites ook privéjacuzzi’s, persoonlijke tv, dvd-spelers en het adembenemende uitzicht op de oceaan door panoramische ramen.

Op het bovendek van de Sachika is uiteraard ook een jacuzzi.

Deckplan van de Sachika Liveaboard

De Sachika liveaboard is heeft in totaal 4 verdiepingen.

Main deck: 7 Standaard cabines & junior suites
Hoofd deck: Restaurant & keuken
Boven deck: 3 Suites en lounge gedeelte
Top deck: Zonterras en jacuzzi

 

8-daagse duikvakantie Sachika Liveaboard Malediven
vanaf € 1349,-  p.p.

 • Transfers luchthaven/liveaboard
 • 7 overnachtingen in een gedeelde standaard cabine
  • Toeslag Junior Suite: €150,- p.p.
  • Toeslag Suite: €310,- p.p.
 • Route: Best of The Maldives
 • Volpension
 • 2-3 duiken per dag

Op de boot zijn de volgende zaken inclusief: Drinkwater, Thee en (oplos)koffie, Maaltijden en Handoeken.
Te voldoen op de boot: Milieubelasting (6 USD per dag) en fooien ca 100 USD per trip.
Exclusief: Alcoholische dranken, Frisdranken, WiFi (20 USD)

De Liveaboard Route:

Deze route begint en eindigt in Male. Je zal dagelijks gemiddeld 2 a 3 duiken maken. We bezoeken de beste duikspots op de centrale atollen, Zuid Male, Noord Ari, Zuid Ari, Vaavu, Meemu, Thaa en Laamu Atoll. Het zeeleven dat u kunt tegenkomen bestaat voornamelijk uit haaien, walvishaaien, manta roggen, adelaarsroggen, zee schildpadden en grote scholen vis. What’s not to like?!

Duiken op de Malediven

Een kleine greep aan duikstekken tijdens deze duikreis…..

Maamigilli Beyru

Gelegen op de zuidpunt van Ari Atoll in het beschermde marine park van South Ari Atoll. Maamigili is een ondiepe en zeer gemakkelijke duik die echt super tof is, aangezien het bekend staat als de beste plek op de Malediven om ‘s werelds grootste vis te spotten. Walvishaaien kunnen het hele jaar door langs het rif cruisen. De meeste boten zoeken ze vanaf het oppervlak. Zodra ze worden waargenomen, gaan duikers het water in, dalen ze af en kunnen we echt duiken met de walvishaai. De gedragscode voor het ontmoeten van walvishaaien moet worden gevolgd en wordt altijd besproken tijdens de briefing.

Moofushi Kandu

Driftduik met kans om mantaroggen te zien zweven boven het reinigingsstation op een diepte van 14-25 meter. Als er manta’s zijn, gebruiken we onze rifhaken en blijven we hangen rondom het poetsstation. Witpuntrifhaaien zijn frequente bezoekers van het diepere deel van het reinigingsstation, blauwgestreepte snapper en fusiliers worden altijd gezien.

 

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen