Puri Sari Beach Hotel

Kleinschalig en vriendelijk hotel aan het strand

Reis samenstellen

Puri Sari Beach Hotel

Komodo, Indonesie

Vanaf: € 1475

Huisje Vliegreis inbegrepen
 • Zwembad en eigen strand
 • Zeer vriendelijk personeel
 • Gratis shuttle naar het centrum
 • Duiken met Divine Diving

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Puri Sari Beach Resort

Het Puri Sari Beach Resort is net iets buiten Labuan Bajo gelegen aan een weg met meerdere hotels. Het Puri Sari Beach Resort beschikt over een buitenzwembad met mooi uitzicht op de groene tuin en het strand. Het hotel ligt op 15 minuten rijden van de luchthaven en het centrum, waar de duikschool van Divine Diving gelegen is.

Het hotel heeft 21 deluxe 2-persoonskamers van ca. 35m2. Alle kamers hebben airconditioning, een bureau, TV, een kleine zithoek en badkamer heeft een douche met warm water. Tevens zijn de kamers voorzien van een balkon of een terras. Er is een shuttle service die u voor nog geen € 2,- naar het centrum of de duikschool brengt. Wifi is gratis.

Labuan Bajo, een stad aan de westkust van het eiland Flores, is een prima uitvalsbasis om de omliggende eilanden te bezoeken. Stuk voor stuk duik- en snorkelstekken van wereldklasse. Een bezoek aan de eilanden Komodo en Rinca is een must om de komodovaranen en waterbuffels in het echt te zien.

Duikschool Divine Diving

De duikschool Divine Diving is onder leiding van de Nederlandse Marij. Zij heeft vele duiken gemaakt over de hele wereld, maar is uiteindelijk gevallen voor de schoonheid van de duikstekken in en rond Komodo. Met haar aanstekelijke enthousiasme en haar plezier in het omgaan met mensen maakt ze een duiktrip tot een ontspannen dagje uit. De trips zijn altijd goed georganiseerd. Marij heeft een aantal ervaren vakmensen (divemasters en instructeurs) in dienst. De kleine maar goed uitgeruste boot wordt bemand door een vast team van lokale medewerkers die de dagtrip of liveaboard tot een geweldig uitje maken. De entree voor NP Komodo dient men ter plaatse te voldoen bij een kiosk in de haven.

11-daagse duikreis Puri Sari
vanaf € 1.475 p.p.

 • Retourvlucht Amsterdam – Denpasar
 • 1 nacht in middenklasse hotel in Denpasar
 • Denpasar – Labuan Bajo binnenlandse vlucht en v.v.
 • Retourtransfer luchthaven – accommodatie
 • 7 nachten Standaard 2-persoonskamer
 • Verblijf obv logies en ontbijt
 • 10 duiken bij Divine Diving inclusief fles, lucht, lood
 • Inclusief lunch, water en soda op de dagtrips

Mini liveaboard

Maak tijdens het verblijf op Flores een mini liveaboard met de Wetas Molas. Ze hebben 3- en 4-daagse routes in Noord/Centraal Komodo en 4-daagse in Zuid Komodo. Absoluut een aanrader!

EWDR is een gespecialiseerd duikreisbureau. Daarom is bij ons vanzelfsprekend ALTIJD een duikpakket bij de prijs inbegrepen.

 

* De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen