Pestana Sao Tome

Pestana Sao Tome | luxe in een tropisch paradijs

Reis samenstellen

Pestana Sao Tome

Sao Tome

Vanaf: €

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • 5-sterren hotel
  • Aan zee
  • Dichtbij het centrum
  • Spa en fitnessruimte

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Pestana Sao Tome

Op het eiland Sao Tome vindt u het 5-sterrenhotel Pestana Sao Tome. Vanaf dit hotel bereikt u binnen 1 minuut het strand. Ook het centrum van Sao Tome is dichtbij, slechts 1 kilometer. De ligging van het hotel is geweldig. Aan de baai van Ana Chaves, omgeven door paleizen, ambassades en universiteiten. Het Pestana kent prima faciliteiten. Er is een Health Club met Spa en een fitnessruimte.

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van het overloopzwembad met panoramisch uitzicht op zee. De kamers hebben een elegante inrichting en zijn voorzien van een televisie en gratis WiFi. Ook heeft elke kamer uitzicht op zee.

U kunt verschillende excursies boeken, gaan vissen of deelnemen aan andere activiteiten door deze te boeken bij onze 24-uursreceptie.Tijdens uw verblijf kunt u een bezoek brengen aan het casino of de nachtclub van het hotel. Het restaurant van het hotel prikkelt uw smaakpapillen met verscheidene specialiteiten en heerlijke lokale en internationale gerechten.

Er is van alles te ontdekken op deze eilanden, waar de aarde vruchtbaar, het zand wit en de temperatuur perfect is. Maak een boottocht over zee of een autorit over het eiland. Bezoek de beroemde vissersdorpen van Roças, de paradijselijke stranden, de indrukwekkende lagunes en watervallen (Bombaim en São Nicolau mag u niet missen) en neem een duik in het verfrissende, kristalheldere water.

Ontdek de lokale ambachtsmarkt van São Tomé en ga op in de geluiden, geuren en smaken van de diverse kraampjes die van alles te bieden hebben, van voedsel tot kleding. Geniet vooral van de zoete geur van aromatische kruiden die gebruikt worden voor heerlijke infusies. Breng ook een bezoek aan het Monte Café en de stad Trinidade, waar u de cacao- en koffieplantages kunt verkennen.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen