Pension Havaiki

Duiken bij bijzonder Fakarava

Reis samenstellen

Pension Havaiki

Fakarave, Frans Polynesie

Vanaf: € 4255

Huisje
  • Prachtig strand
  • Uitstekend restaurant
  • Driftduiken in rifdoorgangen
  • Heel veel haaien

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Pension Havaiki

Pension Havaiki in het noorden van Fakarava ligt op 15 minuten rijden van de luchthaven en op een paar minuten fietsen van het hoofddorp Rotoava. Havaika valt bij aankomst op door zijn kleuren: de groene daken van het strand- en tuinbungalows, het smaragd groen van de tuin, het hagelwitte strand, en het turquoise blauw van de uitgestrekte lagune. De medewerkers zijn heel vriendelijk en helpen je graag. De keuken is prima en gevarieerd. Het resort is heel geschikt voor gezinnen met kinderen. Er is wifi.

Bijzonder is de parelboerderij. Voor 25 euro mag je zelf een parel uit het oesterpark halen, gewoon met snorkelspullen. Parels zijn ook in de winkel van het pension te koop. Verder zijn er excursies mogelijk van een halve of een hele dag, massages, scooterhuur etc. Fietsen, kajaks, kano, bibliotheek en snorkelspullen zijn gratis.

Accommodatie Pension Havaiki

Er zijn 3 tuinbungalows bij Pension Havaiki, wel met uitzicht op de lagune. Verder 5 recent gerenoveerd strandbungalows én 5 premium-strandbungalows met meer privacy en airco. Het restaurant is goed en bekend op het eiland. Specialiteit van de bar is de ‘Havaiki punch’ en af en toe is er live muziek van lokale bands.

Het duiken

Bij Fakavara waan je je onder water in de Tuin van Eden. Het is een biosfeerreservaat van UNESCO en staat bekend om zijn ongelofelijke hoeveelheden vissen: haaien, manta’s, barracuda’s, napoleon visssen etc. Gecombineerd met de prachtige koralen zijn alle ingrediënten aanwezig voor een ongeëvenaarde duikervaring .

Lees hier meer over het duiken bij Fakarava.

De duikschool

In 2010 is de duikschool Te Ave Nuis overgenomen door Topdive. Er is een nitrox compressor geïnstalleerd, er zijn nieuwe kleedkamers gekomen en een foto- en HD-video kamer. Er zijn warme douches, kluisjes, gratis Nitrox, zoet water douches aan boord, moderne Aqualung apparatuur etc. De stuurlui zijn gebrevetterd en professioneel. Op verzoek kun je je duiken door een professionele cameraman op HD-video vast laten leggen.

Reissom 10-daagse reis Pension Havaiki vanaf € 4255,-* per persoon

  • Meet & Assist op Tahiti, incl. bloemenkrans
  • 8 dagen/7 nachten-verblijf in een tweepersoonsbungalow (Run of the House)
  • Halfpension
  • 10 duiken (2 begeleide bootduiken per dag, inclusief fles/lood/lucht/boot/gids
  • Inclusief vlucht met Air New Zealand naar Papeete (2 tussenstops)
  • Inclusief vlucht Papeete naar Fakarava met Air Tahiti

*De prijs is gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen, stijgingen of veranderende wisselkoersen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse.

Combineer een aantal Polynesische eilanden voor de ultieme ervaring. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen