Pelagian Liveaboard

Wakatobi Liveaboard

Reis samenstellen

Pelagian Liveaboard

Wakatobi, Indonesie

Vanaf: €

Boot
 • De enige liveaboard bij Wakatobi
 • Combineer de Pelagian met het Wakatobi Resort!
 • Zeer ruime luxe hutten
 • Slechts 12 andere duikers

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Pelagian liveaboard

De Pelagian Liveaboard is een mooi, luxueus en bovenal ruim schip. De passagiers kunnen aan boord genieten van het lekkere eten, de mooie lounge, de zeer ruime hutten en de duiken in het gebied tussen Wakatobi en Komodo.

Aan boord van de Pelagian Liveaboard

De Pelagian Liveaboard is oorspronkelijk gebouwd als jacht, geschikt voor alle wereldzeeën, en is daardoor bijzonder veilig. Er is altijd genoeg zoet water aan boord door een systeem dat van zeewater drinkwater maakt. Wat de Pelagian Liveaboard onderscheidt ten opzichte van andere liveaboards is dat er maar twaalf duikers aan boord zijn. Voor een schip van vijfendertig bij zeven meter is dat vanzelfsprekend zeer comfortabel. De hutten zijn luxe en hebben allemaal een eigen badkamer, airconditioning, dagelijks nieuwe handdoeken en zijn bovenal extreem ruim.

Om met de Pelagian Liveaboard mee te kunnen, vlieg je via Bali naar Wakatobi. De vlucht wordt uitgevoerd met een privécharter van Wakatobi. Eventueel kun je de Pelagian combineren met een verblijf bij het Wakatobi Resort.

Duiken Pelagian Liveaboard

Duikers worden in de watten gelegd, werkelijk alles is aanwezig; nitrox, warme douches op het achterdek, twee zodiacs en een fotowerktafel. Na de duiken word je aan boord verwelkomd met een frisse handdoek en een drankje naar keuze. Het duiken gebeurt in de regio rond Wakatobi, in Zuid-Oost Sulawesi.

Wakatobi

Het gebied rond Wakatobi telt honderden kilometers rifsysteem en is ongeveer veertien keer groter dan het Bunaken National Park. Hier kun je alles tegenkomen: van de kleinste en meest vreemde creaties tot grote vis zoals haaien, barracuda’s en marlijnen. De meeste duikstekken die je aandoet met de Pelagian zijn afgelegen, waaronder onderzeese bergtoppen en dropoffs die meer actie bieden dan de duikstekken rond Wakatobi zelf.

Voorbeeldberekening Pelagian liveaboard

 • Retourvlucht Amsterdam – Bali
 • 1 overnachting voorafgaand aan de cruise
 • Retourvlucht Bali – Wakatobi
 • 5 nachten aan boord in een 2-persoonshut (standaard)
 • Volpension (alle maaltijden, koffie, thee & water)
 • Tot 4 duiken per dag
 • Alle benodigde transfers

Totaalprijs Pelagian Liveaboard € 3.075,- per persoon

*De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen, stijgingen of veranderende wisselkoersen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse.

Er zijn ook cruises van 7, 9, 10 & 11 nachten lang.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen