Nesima Resort Dahab

Nesima Resort Dahab | Klein en gezellig duikershotel aan de Golf van Akaba

Reis samenstellen

Nesima Resort Dahab

Dahab Egypte

Vanaf: € 725

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Kantduiken
  • Gezellig & betaalbaar
  • Duiken bij de Blue Hole
  • Leer duiken in Dahab

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Nesima Resort Dahab

Het 3*** Nesima Resort ligt in het centrum van Dahab, maar ook aan zee. Dit resort is in gezellige Egyptische stijl gebouwd met koepelvormige kamers die zijn voorzien van douche/toilet en airco. Het hotel heeft in totaal 46 standaard kamers en 5 superior kamers. De kamers zijn verder uitgerust met minibar, TV, telefoon, fohn, kluisje, koffie- en thee faciliteiten. De superior kamers zijn 4m2 groter, hebben een bad en hebben de mogelijkheid tot het bijplaatsen van een 3e bed.

Het Nesima restaurant is goed en biedt een geweldig uitzicht op zee. De maaltijden zijn in de hoogseizoenen in buffetvorm. In het laagseizoen wordt er meestal à la carte gegeten. Verder is er een Pool Bar met snacks, Roof Lounge en Sports Bar. Het zwembad is schitterend gelegen: het grenst praktisch aan zee. Omringd door 50 ligbedden waarvan een gedeelte in de schaduw. Handdoeken zijn er verkrijgbaar.  Zwemmen en snorkelen is direct mogelijk vanaf het resort. Let op, het is een rotsachtige bodem dus waterschoenen zijn aanbevolen. Wifi is gratis beschikbaar bij het zwembad, het restaurant en in de meeste kamers.

Duikschool Nesima Resort Dahab

Het Nesima Resort Dahab beschikt over een zeer goed uitgeruste vijfsterren PADI-duikschool waar ook Nederlands gesproken wordt. Duiken is fantastisch en vooral lekker rustig. Duiken doe je vooral vanaf de kant op de ca. 30 duikstekken in de nabije omgeving. Als wilt duiken bij Dahab, moet je zeker duiken bij The Blue Hole, Bells en de spectaculaire Canyon. Duiken bij Dahab betekent steile dropoffs, gangenstelsels en prachtige koraaltuinen. Het duiken op het huisrif is mogelijk echter alleen onder begeleiding en met hoogtij. Mocht je een keer verder weg willen duiken dan bieden ze wekelijks een tocht aan naar b.v. Ras Abu Galum.

Duiken Dahab

Het duiken in Dahab vindt bijna uitsluitend plaats vanaf de kant. De beste duikplekken strekken zich uit over zo’n 20 km kust. Een duikdag bestaat normaal gesproken uit twee duiken. Transport vindt plaats per jeep waarbij je na elke duik weer wordt teruggebracht naar het resort. Ook is het mogelijk om een meerdaagse duiksafari te maken per jeep of kameel. Hier kom je op de meest afgelegen duikplekken waar het uiteraard geweldig duiken is!

Reissom Nesima Resort Dahab
vanaf € 725 per persoon

  • Vlucht naar Sharm el Sheik
  • 7 overnachtingen in een standaard 2-persoonskamer
  • Verblijf op basis van logies & ontbijt
  • 5 dagen duiken met 2 kantduiken
  • Inclusief lucht, lood en fles

Nesima Resort Dahab | Reisadvies op maat

Een reisvoorstel of meer informatie over de locatie en het duiken bij Nesima Resort Dahab gewenst? EWDR heeft een team van maatwerk specialisten in duikvakanties die graag eerlijk reisadvies geven. Vraag direct een offerte aan.

Groepsreis duiken Egypte

Wil je met de duikschool of groep vrienden naar Egypte? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen